Makaron na szybko

Wszystko o dozwolonych makaronach i pysznych ryżach - Przepisy.

Moderator: Moderatorzy

Postprzez dmx » Śr 29 lis, 2006 19:12

Dla mnie "makaron na szybko" to po prostu makaron usmażony z jajkiem.
Nic prostszego :D
Avatar użytkownika
dmx
Forumowicz
Forumowicz
 
Posty: 165
Dołączył(a): Wt 14 wrz, 2004 13:15

Postprzez gosia888 » Cz 30 lis, 2006 11:06

no moze rzeczywiscie nie powinnam tego przepisu tutaj umieszczac tylko zalozyc nowy watek ale widac ze i tutaj sie znalezli ochotnicy na jego zrobienie. Ciesze sie ze Asiu ze ci smakowal.
Obrazek
Avatar użytkownika
gosia888
Forumowicz
Forumowicz
 
Posty: 171
Dołączył(a): So 11 mar, 2006 15:18
Lokalizacja: Siedlce

Postprzez GosiaM » Cz 30 lis, 2006 12:23

Damian napisał(a):Dla mnie "makaron na szybko" to po prostu makaron usmażony z jajkiem.

Dla mnie ta potrawa jest mniam... mniam...
Avatar użytkownika
GosiaM
Bardzo Aktywny Forumowicz
Bardzo Aktywny Forumowicz
 
Posty: 867
Dołączył(a): Pn 24 maja, 2004 22:49
Lokalizacja: Wrocław

Postprzez gosia888 » Cz 30 lis, 2006 13:00

z kolei mi jest szkoda makaronu tego naszego bezglutenowego do smazenia tylko z jajkiem. Z jajkiem sa dobre ziemniaki odsmazane.
Obrazek
Avatar użytkownika
gosia888
Forumowicz
Forumowicz
 
Posty: 171
Dołączył(a): So 11 mar, 2006 15:18
Lokalizacja: Siedlce

Postprzez dmx » Cz 30 lis, 2006 13:43

gosia888 napisał(a):(...) Z jajkiem sa dobre ziemniaki odsmazane.

A mnie z kolei szkoda odsmażać ziemniaków z jajkiem :P
Avatar użytkownika
dmx
Forumowicz
Forumowicz
 
Posty: 165
Dołączył(a): Wt 14 wrz, 2004 13:15

Postprzez gosia888 » Cz 30 lis, 2006 16:03

a czego ci szkoda ziemniakow?
Obrazek
Avatar użytkownika
gosia888
Forumowicz
Forumowicz
 
Posty: 171
Dołączył(a): So 11 mar, 2006 15:18
Lokalizacja: Siedlce

Postprzez Natko_ » N 24 cze, 2007 00:58

Makaron ryżowy plus pieczona wątróbka drobiowa w kawalkach - razem zmieszane i przesmażone na patelni :)
Do tego pomidor surowy z solą i zieloną cebulką - rewelacja :D
Nati mama Madzi '03, Maćka '05 i Mileny '13
Celiakia '07
Avatar użytkownika
Natko_
Aktywny Forumowicz
Aktywny Forumowicz
 
Posty: 298
Dołączył(a): Wt 12 gru, 2006 23:07
Lokalizacja: Wodzisław

Poprzednia strona

Powrót do Makarony i ryże

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość