Bezglutenowe francuskie MAKARONIKI
Moderator: Moderatorzy
-
- Nowicjusz
Bezglutenowe francuskie MAKARONIKI
Od maja w warszawskich Złotych Tarasach można kupić piękne i kolorowe francuskie Macarons. Są to bezglutenowe ciasteczka w 24 smakach, niepowtarzalne i wyjątkowe! Zapraszamy![/b]
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz
Dzisiaj na stronie głównej pojawiła się informacja, że cukiernia Le Roy&Louis dołączyła do Menu bez glutenu
Tylko jedna informacja mnie zaniepokoiła: Kupując makaroniki należy powiedzieć o swojej diecie, ponieważ makaroniki bezglutenowe nakładane są oddzielnie.
Jak w maju kupowałam makaroniki, to powiedziano mi, że wszystkie są bezglutenowe Mam nadzieję, że te, które ostatecznie kupiłam rzeczywiście takie były. Sprzedawczyni chciała dobrze, nawet gdzieś dzwoniła, żeby się upewnić. Może teraz wprowadzono nowe smaki?
Tylko jedna informacja mnie zaniepokoiła: Kupując makaroniki należy powiedzieć o swojej diecie, ponieważ makaroniki bezglutenowe nakładane są oddzielnie.
Jak w maju kupowałam makaroniki, to powiedziano mi, że wszystkie są bezglutenowe Mam nadzieję, że te, które ostatecznie kupiłam rzeczywiście takie były. Sprzedawczyni chciała dobrze, nawet gdzieś dzwoniła, żeby się upewnić. Może teraz wprowadzono nowe smaki?
byłam w złotych w niedzielę, znalazłam makaroniki, są wyłożone oddzielnie każdy smak, i przy bg jest dopisane pod nazwą makaronika że bez glutenu. jadłam kokosowego, waniliowego i malinowego. specyficzny smak, do niczego nie można tego porównać, ale bardzo smaczne ! :-)
jedyna wada iż kosztują 4,50zł za SZTUKĘ.
jedyna wada iż kosztują 4,50zł za SZTUKĘ.
Ostatnio zmieniony czw 26 lip, 2012 17:34 przez agacia, łącznie zmieniany 1 raz.