Warsztaty 6 marca 2010
Moderator: Moderatorzy
- Małgorzata
- -#Moderator
- Posty: 1579
- Rejestracja: pn 03 sty, 2005 22:56
- Lokalizacja: Warszawa
Warsztaty 6 marca 2010
Zapraszamy członków Stowarzyszenia 6 marca na wspólne pieczenie ciast i pasztetów, wymianę przepisów świątecznych i doświadczeń przy kawie i herbacie
Miejsce: Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW, budynek nr 32, ul. Nowoursynowska 159c, Warszawa, Ursynów (wejście do SGGW od ul. Ciszewskiego lub Rosoła, dojazd z centrum metrem) III piętro, sala 2080 (ta sama, z której korzystaliśmy przy warsztatach w listopadzie).
Termin: 6 marca 2010, w godzinach 11.00 -14.00
Zapisy: pierwszeństwo w warsztatach mają członkowie Stowarzyszenia, prosimy o zgłaszanie się drogą mailową: info@celiakia.pl. Gdyby ktoś chciał wziąć udział w warsztatach, a nie jest członkiem Stowarzyszenia może się zapisać, także na miejscu. tutaj. Ze względów lokalowych liczba miejsc na warsztatach jest ograniczona, decyduje kolejność zgłoszeń.
Serdecznie zapraszamy!
Miejsce: Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW, budynek nr 32, ul. Nowoursynowska 159c, Warszawa, Ursynów (wejście do SGGW od ul. Ciszewskiego lub Rosoła, dojazd z centrum metrem) III piętro, sala 2080 (ta sama, z której korzystaliśmy przy warsztatach w listopadzie).
Termin: 6 marca 2010, w godzinach 11.00 -14.00
Zapisy: pierwszeństwo w warsztatach mają członkowie Stowarzyszenia, prosimy o zgłaszanie się drogą mailową: info@celiakia.pl. Gdyby ktoś chciał wziąć udział w warsztatach, a nie jest członkiem Stowarzyszenia może się zapisać, także na miejscu. tutaj. Ze względów lokalowych liczba miejsc na warsztatach jest ograniczona, decyduje kolejność zgłoszeń.
Serdecznie zapraszamy!
Ostatnio zmieniony śr 17 lut, 2010 18:50 przez Małgorzata, łącznie zmieniany 1 raz.
- Małgorzata
- -#Moderator
- Posty: 1579
- Rejestracja: pn 03 sty, 2005 22:56
- Lokalizacja: Warszawa
W Gdańsku wkrótce planowane jest spotkanie, będą informacje na ten temat.
Mam nadzieję, że już niedługo powstanie trójmiejski oddział naszego Stowarzyszenia (podobne szykujemy w wielu miastach Polski, zapraszamy chętne osoby do współpracy!), wtedy będziemy regularnie coś organizować.
Tymczasem jeszcze o warsztatach 6 marca w Warszawie - mamy niespodzianki dla wszystkich uczestników, serdecznie zapraszamy osoby, które mają wtedy czas i chciałyby nauczyć się sztuczek przy pieczeniu pysznych bezglutenowych pasztetów (a mamy wybitną specjalistkę w tej dziedzinie ).
Serdecznie zapraszamy!
Mam nadzieję, że już niedługo powstanie trójmiejski oddział naszego Stowarzyszenia (podobne szykujemy w wielu miastach Polski, zapraszamy chętne osoby do współpracy!), wtedy będziemy regularnie coś organizować.
Tymczasem jeszcze o warsztatach 6 marca w Warszawie - mamy niespodzianki dla wszystkich uczestników, serdecznie zapraszamy osoby, które mają wtedy czas i chciałyby nauczyć się sztuczek przy pieczeniu pysznych bezglutenowych pasztetów (a mamy wybitną specjalistkę w tej dziedzinie ).
Serdecznie zapraszamy!
- Małgorzata
- -#Moderator
- Posty: 1579
- Rejestracja: pn 03 sty, 2005 22:56
- Lokalizacja: Warszawa
-
- Nowicjusz
- Posty: 8
- Rejestracja: pt 15 sty, 2010 15:48
- Lokalizacja: Kraków / Warszawa
Warsztaty były baaaaardzo udane: sernik lepszy niż glutenowy, babeczka wspaniała, mazurek cudny, a pasztety wprost idealne . Dziękuję za przepisy - wzięłam dwa egzemplarze: dla siebie i męża, który też interesuje się pieczeniem. Ponieważ specjalizuję się [wąsko] w sernikach, a mój ostatni był oszczędnościowo-antymiażdżycowy, teraz odłożę zasady na półkę i po powrocie do Krakowa dokonam próby generalnej, premiera zaś się odbędzie z okazji przyjazdu mojej córki [wielbicielki serników] do Krakowa.
Dziękuję również za prezenty - chlebek jest pyszny, inny, takiego jeszcze nie jadłam, herbatniczki też są świetne.
Nie wiem, jak często obywają się Warsztaty, na wszelki wypadek polecam się łaskawej pamięci .
Zastanawiam się też, czy byłoby możliwe zorganizowanie Warsztatów przez Oddział Krakowski, choć nie widzę warunków tak sprzyjających.
Nota bene jestem zachwycona faktem, że trafiłam na stronę CELIAKIA
Dziękuję również za prezenty - chlebek jest pyszny, inny, takiego jeszcze nie jadłam, herbatniczki też są świetne.
Nie wiem, jak często obywają się Warsztaty, na wszelki wypadek polecam się łaskawej pamięci .
Zastanawiam się też, czy byłoby możliwe zorganizowanie Warsztatów przez Oddział Krakowski, choć nie widzę warunków tak sprzyjających.
Nota bene jestem zachwycona faktem, że trafiłam na stronę CELIAKIA
Ja również pragnę podziękować organizatorkom (Małgosi, Grażynce,Kasi,Marysi) za poświęcenie swojego wolnego czasu dla nas. Jestem jednak przekonana, że organizatorki i tak mogą śmiało uznać za sukces warsztaty (przecież pokazały w jak łatwy i prosty sposób można zagościć w sercach nie jednej osoby- przez żołądek do .... ) jak można nie skorzystać z takich rad, a i tak korzyści są dwustronne. My cieszymy się, że dzięki umiejętnością kulinarnym dziewczyn i dla tych, którzy nie zawsze z chęcią przebywają w kuchni -kuchnia staje się przyjazna i miła. Dziękuję
jak to "i tak"? To chyba tak niechcący waszło Było perfekcyjnie i jak zawsze w niezwykle życzliwej atmosferze. Za każdym razem uczę się czegoś nowego i ciekawego a ja z tych co gotować lubią, w kuchni spędzają wiele czasu i to z przyjemnością. Bardzo dziękujęCecylia pisze: organizatorki i tak mogą śmiało uznać za sukces
my niestety też nie mogliśmy być na warszatatach
ale mam nadzieje że już niedługo w Łodzi się takowe odbędą
ale mam nadzieje że już niedługo w Łodzi się takowe odbędą
Wojtek & Wiola
Wiola na diecie BG od 2009 roku...
syn Mateusz na diecie BG od 2009 roku...
www.zyciebezglutenu.pl - jak żyjemy bez glutenu
www.facebook.pl/zyciebezglutenu - Życie bez glutenu na Facebooku
Wiola na diecie BG od 2009 roku...
syn Mateusz na diecie BG od 2009 roku...
www.zyciebezglutenu.pl - jak żyjemy bez glutenu
www.facebook.pl/zyciebezglutenu - Życie bez glutenu na Facebooku