Dnia 12.03.2010 r. (piątek) we Wrocławiu w godz. 18.00 – 20.00 w auli na I-piętrze SP nr 73 przy ul. Glinianej 30 odbędzie się spotkanie dla osób należących do Stowarzyszenia oraz tych, którzy chcą wstąpić w nasze szeregi. Porozmawiamy o naszych problemach związanych z dietą, wymienimy się przepisami, oraz porozmawiamy o dalszej działalności Stowarzyszenia na terenie miasta Wrocławia i okolicach.
Mile widziane własne bezglutenowe wypieki.
SP nr 73 jest szkołą promującą zdrowy styl życia. Szkoła wspiera i opiekuje się dziećmi z różnymi schorzeniami. Dobrze czują się tutaj dzieci autystyczne, z cukrzycą, epilepsją, astmą oskrzelową, różnymi alergiami oraz dzieci będące na diecie bezglutenowej.
Zapraszamy!
Kontakt na pw.
Wrocław - spotkanie 12.03. (piątek)
Moderator: Moderatorzy
- GosiaM
- Bardzo Aktywny Forumowicz
Wrocław - spotkanie 12.03. (piątek)
Ostatnio zmieniony pt 05 mar, 2010 00:36 przez GosiaM, łącznie zmieniany 1 raz.
- Moja córcia już 15! lat na diecie...
- Polskie Stowarzyszenie Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej
- Małgorzata
- -#Moderator
- GosiaM
ooo... to ja muszę tutaj kogoś pochwalić, bo te brawa należą się optymistce z forum, to jej zasługa
- GosiaM
Kilka słów podsumowania.
Bardzo dziękuję optymistce za piękne przygotowanie auli oraz za upieczenie chleba, Magdzie za upieczenie ciasta, oraz firmie Schaer ze przesłane słodkości.
Rozmawialiśmy o diecie i o planach rozwinięcia działalności we Wrocławiu. Myślę, że wspólnymi siłami uda się je zrealizować.
Bardzo dziękuję optymistce za piękne przygotowanie auli oraz za upieczenie chleba, Magdzie za upieczenie ciasta, oraz firmie Schaer ze przesłane słodkości.
Rozmawialiśmy o diecie i o planach rozwinięcia działalności we Wrocławiu. Myślę, że wspólnymi siłami uda się je zrealizować.