Jakie macie hobby??
Moderator: Moderatorzy
Re: Jakie macie hobby??
Ja uwielbiam czytać książki, zwłaszcza literaturę rosyjską, literaturę psychologiczną i dramaty - moim ulubionym autorem jest Dostojewski bo jego powieści łączą w sobie te trzy gatunki. Oprócz czytania lubię także w wolnym czasie haftować krzyżykowo . Ostatnio doszło też do tego pieczenie różnych ciast i babeczek - od kiedy jestem na diecie mam ciągłą ochotę na jakieś ciasta .
Na diecie bezglutenowej od 29.03.2016
Ja jeżdżę na wrotkach. Za każdym razem staram się nauczyć jakiegoś nowego triku, żeby dojść do fajnego płynnego poziomu jazdy.
Ja lubię czytać książki i oglądać seriale ;p czasem jak mam kasę, wyjeżdżam w góry i wędruję sobie przez parę dni
Też trochę zajmuję się rękodziełem, ale nie są to kartki tylko haft krzyżykowy. Bardziej wciąga mnie wszystko, co się wiąże z architekturą modernizmu (lata 20. i 30.) - zwiedzanie, czytanie i oglądanie:)
Cześć, dawno mnie nie było . Wróciłam, by podzielić się z Wami dobrymi wiadomościami.
O moim hobby pewnie już pisałam, ale powtórzę, bo mam coś szczególnego. Wydaję tomik swoich wierszy . To dla mnie szczególny moment.
O moim hobby pewnie już pisałam, ale powtórzę, bo mam coś szczególnego. Wydaję tomik swoich wierszy . To dla mnie szczególny moment.
Nie jestem na diecie bezglutenowej. Nie jem cukru, drożdży i pszenicy (oprócz durum i orkisz) od 15.06.2014.