titrant,
wiesz lepiej ,nie pytaj ! wiesz mniej nie deprecjonuj doświadczeń innych tylko dlatego ze ich nie posiadasz . How
Wiórki kokosowe
Moderator: Moderatorzy
- titrant
- Bardzo Stary Wyjadacz :)
- Posty: 2152
- Rejestracja: ndz 26 paź, 2008 18:51
- Lokalizacja: Kraków
Nie deprecjonuję, tylko właśnie przyznaję, że nigdzie nie mogę się doszukać.Jeli pisze: wiesz lepiej ,nie pytaj ! wiesz mniej nie deprecjonuj doświadczeń innych tylko dlatego ze ich nie posiadasz . How
Zresztą mniejsza o to, bo pytałem, dlaczego nikt nie poleca wiórków kokosowych jako źródła błonnika. Jest w nich dużo więcej błonnika niż w polecanych kaszach (też glutenowych), a przy okazji też dużo mniej cukru (co cukrzykom też nie jest obojętne). A ludzi, którzy muszą mieć restrykcję tłuszczu jak celiacy glutenu jest zapewne bardzo niewielu. Być może Ty jesteś wyjątkiem, ale Ty stanowisz rzeczywiście znikomy ułamek populacji .
[tutaj to tylko moja opinia: na tym forum wydaje się, że głównie ja uważam, że gluten to śmiertelna trucizna i jej rzucenie powinno nastąpić choćby na podstawie lepszego samopoczucia]
-
- Nowicjusz
- Posty: 34
- Rejestracja: wt 27 wrz, 2011 21:02
- Lokalizacja: Szczecin
- titrant
- Bardzo Stary Wyjadacz :)
- Posty: 2152
- Rejestracja: ndz 26 paź, 2008 18:51
- Lokalizacja: Kraków
Ale chyba tłuszcz mniej podnosi poziom cukru niż cukier?
Ostatnio zmieniony czw 27 paź, 2011 21:56 przez titrant, łącznie zmieniany 1 raz.
[tutaj to tylko moja opinia: na tym forum wydaje się, że głównie ja uważam, że gluten to śmiertelna trucizna i jej rzucenie powinno nastąpić choćby na podstawie lepszego samopoczucia]