Gluten Free EXPO 2015
Moderator: Moderatorzy
Re: Gluten Free EXPO 2015
jestem naprawdę przemile zaskoczona nowościami, smakami i całokształtem wydarzenia.
do teraz mam ciążę spożywczą. za 10h powtórka.
do teraz mam ciążę spożywczą. za 10h powtórka.
-
- Bardzo Stary Wyjadacz :)
Jest cudownie
Żal będzie wyjeżdżać
Żal będzie wyjeżdżać
Nie ma ludzi zdrowych. Istnieją tylko niezdiagnozowani.
Jest fajnie!!!
a myślałam że tylko mnie to spotkało (ciąża spożywcza) już myślałam że mnie będą przypuszczać w progu z tym brzuchem,pączki ostatecznie mnie dobily!
włoski ala koncert był super,byłyście jeszcze?
a myślałam że tylko mnie to spotkało (ciąża spożywcza) już myślałam że mnie będą przypuszczać w progu z tym brzuchem,pączki ostatecznie mnie dobily!
włoski ala koncert był super,byłyście jeszcze?
Są ludzie i ludziska,tych drugich niestety jest jakby więcej...
ale zaluje, ze wczoraj nie moglam byc
Ale dzis tez bede mogla pochwalic sie ciaza, a co
Ale dzis tez bede mogla pochwalic sie ciaza, a co
Opłacało się wziąć urlop na żądanie, spędzić w aucie niemal 8h w obie strony.
Rewelacyjna impreza.
Jak tylko ktoś zabierze ode mnie dzieci to pozwolę sobie na subiektywne podsumowania dnia i napiszę więcej wrażeń, nawet jeśli nikogo one nie interesują
Idolem dla mnie była pani ze Szwecji nie mówiąca ni w ząb po polsku, ale radziła sobie świetnie.
Jedyny minus to opłata za parking. Więcej minusów nie bylo
Rewelacyjna impreza.
Jak tylko ktoś zabierze ode mnie dzieci to pozwolę sobie na subiektywne podsumowania dnia i napiszę więcej wrażeń, nawet jeśli nikogo one nie interesują
Idolem dla mnie była pani ze Szwecji nie mówiąca ni w ząb po polsku, ale radziła sobie świetnie.
Jedyny minus to opłata za parking. Więcej minusów nie bylo
"Prawda jest tylko jedna i prawda zawsze leży... tam, gdzie leży "
Świetna impreza, przepyszne jedzenie, ciekawe wykłady, mogło by być więcej takich spotkań...chociaż raz w miesiącu... Jedynym minusem było brak dostępu do darmowych napojów typu woda, kawa, herbata, na poprzednich spotkaniach takie były...
Adrian,
Nie wiem kto byłby w stanie co miesiąc organizować takie wydarzenia, to są miesiące pracy po nocach, podróżowania po całej Polsce, rezerwowanie i przygotowanie miejsca wystawy, parkingu, jak i ludzi, lekarzy, dietetyków, kucharzy, wydawnictw, producentów..organizacja konkursów, nagród, wszelkich materiałów reklamowych i informacyjnych..nie sposób nawet wymienić. A to przecież nie jest od tak, za ładny uśmiech!
Poza tym który wystawca gotów byłby co miesiąc na taką pracę, koszty?
Co do napojów, wody, kawy itd- przed salą wystawową było miejsce do zaspokojenia tych potrzeb.
Nie wyobrazam sobie, aby było to przy tylu tysiącach ludzi bezpośrednio na sali i całkowicie bezpłatnie. Po kilku minutach utonęlibyśmy w porzuconych kubkach, rozlanych cieczach itp.. A darmowe soki i herbaty były na degustacji na expo.
Na marginesie..pomysły i prace nad expo 2015 ruszyły zaraz po zakończeniu tych z 2013.
Nie wiem kto byłby w stanie co miesiąc organizować takie wydarzenia, to są miesiące pracy po nocach, podróżowania po całej Polsce, rezerwowanie i przygotowanie miejsca wystawy, parkingu, jak i ludzi, lekarzy, dietetyków, kucharzy, wydawnictw, producentów..organizacja konkursów, nagród, wszelkich materiałów reklamowych i informacyjnych..nie sposób nawet wymienić. A to przecież nie jest od tak, za ładny uśmiech!
Co do napojów, wody, kawy itd- przed salą wystawową było miejsce do zaspokojenia tych potrzeb.
Nie wyobrazam sobie, aby było to przy tylu tysiącach ludzi bezpośrednio na sali i całkowicie bezpłatnie. Po kilku minutach utonęlibyśmy w porzuconych kubkach, rozlanych cieczach itp.. A darmowe soki i herbaty były na degustacji na expo.
Na marginesie..pomysły i prace nad expo 2015 ruszyły zaraz po zakończeniu tych z 2013.
- darciak90
- Bardzo Aktywny Forumowicz
Było wspaniale! Cudownie! Brakuje słów, żeby opisać te dwa dni bezglutenowego święta!
Co Wam się najbardziej podobało?
- darciak90
Anula STO LAT!
Expo jako prezent na urodziny
Expo jako prezent na urodziny
Ostatnio zmieniony ndz 24 maja, 2015 12:18 przez darciak90, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Bardzo Stary Wyjadacz :)
Dziękuję bardzo
Faktycznie tak się jakoś złożyło
Faktycznie tak się jakoś złożyło
Nie ma ludzi zdrowych. Istnieją tylko niezdiagnozowani.
Fajnie jakby takie spotkania były właśnie częściej robione i tak ciekawe wykłady jak wczoraj, szczególnie spotkanie z Panią Agatą Młynarską mi się podobało. Co do napojów to były darmowe 2 lata temu (jak nie byłaś to mogłaś nie wiedzieć) rok temu na spotkaniu członków stowarzyszenia również kawa, herbata, woda,były dostępne za free...teraz zabrakło...szkoda... ...Leeloo pisze:Adrian,
- darciak90
Adrian Międzynarodowy Dzień Celiakii, który był rok temu to wydarzenie kompletnie na inną skalę. Na MDC i na spotkaniach, warsztatach, są darmowe napoje.
Ale trudno, żeby przy dwudniowych targach, gdzie przewinęły się tysiące ludzi rozdawać jeszcze darmowe napoje.
W innych krajach wstęp na takie wydarzenie jak Gluten Free Expo jest płatny, a u nas bezpłatny. To nie wystarczy? Jeszcze potrzebujesz mieć darmowe napoje...?
W sumie czemu mnie to nie dziwi, że zawsze znajdzie się ktoś kto będzie marudził. Ludziom to się jednak nigdy nie dogodzi.
Ale trudno, żeby przy dwudniowych targach, gdzie przewinęły się tysiące ludzi rozdawać jeszcze darmowe napoje.
W innych krajach wstęp na takie wydarzenie jak Gluten Free Expo jest płatny, a u nas bezpłatny. To nie wystarczy? Jeszcze potrzebujesz mieć darmowe napoje...?
W sumie czemu mnie to nie dziwi, że zawsze znajdzie się ktoś kto będzie marudził. Ludziom to się jednak nigdy nie dogodzi.
Ostatnio zmieniony ndz 24 maja, 2015 14:34 przez darciak90, łącznie zmieniany 3 razy.
Jak dla mnie było idealnie, organizatorzy postarali się, medal im się należy mogłoby być to co 3 miesiące
Gdyby rzeźnie miały szklane ściany, każdy byłby wegetarianinem.