Na tej stronie krótki tekst Marty Gessler, że kulinarny trend na 2012 to jedzenie bezglutenowe! Modne będzie otwieranie knajp z menu bez glutenu lub poszerzanie już istniejących potraw o te bezglutenowe.
Co prawda ma to być nowy pomysł na odchudzanie ale jest też o celiakii i alergii na gluten.
Jesteśmy modni
Wysokie Obcasy, 14.01.2012, str.39,
Moderator: Moderatorzy
-
- Aktywny Forumowicz
- Posty: 432
- Rejestracja: pt 25 lut, 2011 11:30
- Lokalizacja: Żory
Dobrze niech i tak będzie, niech się odchudzaję ale odchudzając się można popełniać błędy a będąc chorym na celiakię już nie. To jest co innego jednak.
Niech pani Magda wezmie w obroty kucharzy. Jestem pewna, że wielu z nich gotuje bez przygotowania zawodowego tzn nie są po szkołach gastronomicznych. W dobrej restauracji no musi być kucharz mający pojęcie o dietetyce inaczej nie ma się co oszukiwać - nie pojemy.
Niech pani Magda wezmie w obroty kucharzy. Jestem pewna, że wielu z nich gotuje bez przygotowania zawodowego tzn nie są po szkołach gastronomicznych. W dobrej restauracji no musi być kucharz mający pojęcie o dietetyce inaczej nie ma się co oszukiwać - nie pojemy.
- madzialena
- Aktywny Forumowicz
- Posty: 261
- Rejestracja: pt 01 lip, 2011 14:05
- Lokalizacja: Częstochowa