Witam.Mam pytanie czy ktoś z was miał styczność z prof. Grażyną Rydzewską w szpitalu MSWiA na Wołoskiej (Klinika Chorób Wewnętrznych i Gastroenterologii) lub w Europejskim Centrum Medycznym?
W Łodzi Gastrolog dziecięcy , który jest również specjalistą żywieniowym docent Leokadia Bąk Romaniszyn,pracuje CZMP ale niestety nie przyjmuje już w poradni przyszpitalnej zostaje tylko wizyta prywatna ale naprawdę warto.
Była bym bardzo wdzięczna gdyby mi ktos podał dobrego lekarza dla dorosłych w Warszawie ponieważ przepisuje się z poradni dziecięcej. Słyszałam o dr Marii Kanty- Okulewicz ze Szpitala Praskiego czy to dobry lekarz? I jakiego polecacie? Pomóżcie.
Z pytaniem - czy ktoś nie wie, gdzie - i czy w ogóle - przyjmuje Pani profesor Karczewska prywatnie? Albo gdzie teraz oprócz Poradni na Reymota w Zabrzu? Bo w Szpitalu na Maja już jej nie ma
Termin tam - na Reymonta - mam z kosmosu - 29.06.2010
Nati mama Madzi '03, Maćka '05 i Mileny '13
Celiakia '07
Witam Jestem tu nowa. Na diecie jestem od 1,5 roku. Mogę polecić doktor Ewe Szukałę dermatologa z Wrocławia . Przyjmuje na ul. Trwałej 7 to numer 717833055. Duhringa wykryła mi od razu, wcześniej lekarze leczyli mnie sterydami na uczulenie na słońce
Witaj Magda! To typowe w diagnozowaniu Duhringa. Zanim ja trafiłem na fachowca leczono mnie metodą "chybił-trafił". Chyba każdy z Duhringiem musiał się nacierpieć zanim się dowiedział na co jest chory.
mamapatysia pisze:Dobrego gastrologa dzięcięcego we Wrocławiu lub okolicach pilnie poszukuję.
A ja gastrologa dla dorosłych, też we Wrocławiu.
"Lekarze ignorują fakt, że różne osoby różnią się między sobą molekularną strukturą
i stosują schematyczne leczenie, nie uwzględniając tych różnic."
Linus Pauling
Hej,
czy mógłby mi ktoś polecić dobrych lekarzy od CELIAKII dla dorosłych z centrum LIM lub LUXMED w Warszawie?
Czytałem że wspominaliście nazwiska Ireneusz Gierbliński oraz Czaczkowska - Kurek, czy polecacie te osoby?
Byłbym wdzięczny za pomoc. Potrzebuję się przebadać ponownie, ale tym razem chcę trafić do lekarza, który będzie się znał na tej chorobie i podobnych
Z góry dziękuję ! ! !
No, udało mi się zarejestrować do gastroenterologa. Co prawda dopiero na wrzesień... Ale może do tego czasu jakoś przeżyję...
"Lekarze ignorują fakt, że różne osoby różnią się między sobą molekularną strukturą
i stosują schematyczne leczenie, nie uwzględniając tych różnic."
Linus Pauling