Auchan
Moderator: Moderatorzy
Re: Real/Auchan
W Auchan są już dostępne kiełbaski grillowe curry i gyros firmy Drobimex po 4.99 zł.
Re: Real/Auchan
W Auchan jest kasza jaglana marki bezgluten po 7 zł 400 g.
Re: Auchan
Faktycznie tu przekreślony kłos, a z drugiej strony informacja o glutenie...
Ten znaczek to w sumie nie przekreślony kłos, ale znak "zakaz postoju"...Adrian pisze:Faktycznie tu przekreślony kłos, a z drugiej strony informacja o glutenie...
Ale obok faktycznie informacja, że bez glutenu / "bez lepku".
Trzeba uważać.
W dodatku produkt leżał na półce oznaczonej jako żywność bezglutenowa. Ale najważniejsze dla mnie jest to, że to właśnie mój syn zauważył co jest w składzie. Cieszę się, że tak poważnie podchodzi do swojej choroby i wszystko sprawdza dokładnieDerwid pisze: Ten znaczek to w sumie nie przekreślony kłos, ale znak "zakaz postoju"...
Ale obok faktycznie informacja, że bez glutenu / "bez lepku".
Trzeba uważać.
Hmmm dziwi mnie bardzo etykieta, szczególnie że czeskie produkty są raczej dobrze znakowane też symbolem lub "bez lepkiem"
Ciekawa jestem, czy to rzeczywiście niezgodność oznaczenia, czy nadinterpretacja tłumacza. Ale jednak, też bym uważała
Ciekawa jestem, czy to rzeczywiście niezgodność oznaczenia, czy nadinterpretacja tłumacza. Ale jednak, też bym uważała
Dziś w Auchan kupiłem wafle ryżowe błonnikowe Sonko po 1.39 zł za paczkę.
Na nowych opakowaniach parówek smakowitych firmy "Drosed" brak jest znaku przekreślonego kłosa...chyba producent stracił licencję...a szkoda bo były bardzo dobre...
W Auchan filety z makreli po 4.79 zł
Nowość w Auchan po 4.29 zł
Po 1.50 zł w Auchan Jest jeszcze pikantna i bbq