Ja mam szcęście bo Firma Konspol jest 4 km od mojej miejscowości i maja tam własny sklep firmowy i kupuje tam pasztet drużyna kogucika i szynkę. Na opakowaniach jest przekreślony kłos i przede wszystkim produkty te nie sa drogie.
W Toruniu w Realu też od dłuższego czasu nie ma parówek z Konspolu, a one były dobre i bezpieczne.Proszę aby one wróciły dla mojej cOreczki i dla was wszystkich .
w kielcach produkty z konspolu mają w sklepie z żywnością m.in. bezglutenową (na piotrkowskiej) i ostatno znalazłam szyneczkę i polędwiczkę w realu, a na parówki też jakoś ostatnio nie mogę trafić, dowiedziałam się, że słabo się sprzedają więc zamawiają rzadko i w małych ilościach
Ostatnio zmieniony sob 02 sie, 2008 12:33 przez Justi, łącznie zmieniany 1 raz.
Napisałam e-maila, w jakich sklepach można kupić te wędlinki w Warszawie - otrzymałam odpowiedź po 10 min , ale niestety, też mamy tylko półki w Realu do przeglądniecia, a szkoda...(bo daleko ode mnie)
Wczoraj wybrałam się na zakupy do Reala w Rybniku , a tam pustki... pytam panie z obsługi o zdrową żywność to patrzą na mnie jakoś dziwnie. Znalazłam tylko jeden rodzaj wędlin z firmy konspol i nic poza tym , ni chlebków , ni mąki nic , pustka
Byłam wczoraj w bielskim nowo otwartym Realu i znalazłam na półkach mnóstwo produktów Konspolu ale także (ku mojemy zaskoczeniu) produkty Żywiec Zawsze dobre. Wszystkie z bezglutenowym znaczkiem!