Netto
Moderator: Moderatorzy
-
- Nowicjusz
Re: Netto
U mnie w Netto zazwyczaj są. Chociaż ostatnio faktycznie srodze się zawiodłem. Kwestia problemów z zaopatrzeniem.
Z celiko jedynie batony owocowe frupp o innych suszonych owocach z tej firmy nie slyszalam
.... żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi bo nie jesteś sam... Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil...
- pleomorfa
- Bardzo Stary Wyjadacz :)
Mają również w ofercie owoce liofilizowane. Na Dniach Alergii byli i właśnie one były w ofercie 
Niestety nie wiem w jakiej cenie.

Niestety nie wiem w jakiej cenie.
Jeśli tracisz pieniądze, nic nie tracisz. Jeśli tracisz zdrowie, coś tracisz. Jeśli tracisz spokój, tracisz wszystko. - Bruce Lee
-
- Nowicjusz
Dzisiaj wybieram się do Netto. Mam go prawie pod nosem a nawet nie wiedziałam, ze można tam tyle produktów znaleźć 

-
- Nowicjusz
Ja dorwałam tylko pieczywo, kiełbasę śląską i rurki Alaska. Jakieś biedne to moje netto 

-
- Nowicjusz
U mnie już dostępne masy krówkowe i masa makowa z Helio
Były też jakieś kiełbaski białe i pojawił się kurczak wędzony z firmy Drosed 

Od poniedziałku, 14 marca br. we wszystkich sklepach sieci Netto dostępne będą bezglutenowe, bezlaktozowe i niezawierające konserwantów wyroby w słoikach firmy Strzała Sp. z o.o. Do wyczerpania asortymentu w bardzo atrakcyjnych cenach (ok. 40% taniej) kupić będzie można następujące produkty objęte licencją:
Golonka po Staropolsku bez konserwantów, słoik 300 g
Kiełbasa schabowa, słoik 300 g
Mięsko z natury, słoik 300 g
http://www.celiakia.pl/promocja-w-sieci ... d-strzaly/
Golonka po Staropolsku bez konserwantów, słoik 300 g
Kiełbasa schabowa, słoik 300 g
Mięsko z natury, słoik 300 g
http://www.celiakia.pl/promocja-w-sieci ... d-strzaly/
Promocja na Pasztet wiejski i Smalec domowy od Strzały
Firma Strzała Sp. z o.o., producent wyrobów wędliniarskich opatrzonych znakiem Przekreślonego Kłosa informuje, iż od poniedziałku tj. 10 października br. w sieci sklepów Netto w atrakcyjnych cenach będzie można zakupić bezglutenowy Pasztet wiejski 300 g oraz Smalec domowy 300 g. Oba produkty dostępne są w wersji w słoikach. Zapraszamy do skorzystania z promocji.
Firma Strzała Sp. z o.o., producent wyrobów wędliniarskich opatrzonych znakiem Przekreślonego Kłosa informuje, iż od poniedziałku tj. 10 października br. w sieci sklepów Netto w atrakcyjnych cenach będzie można zakupić bezglutenowy Pasztet wiejski 300 g oraz Smalec domowy 300 g. Oba produkty dostępne są w wersji w słoikach. Zapraszamy do skorzystania z promocji.