Biedronka
Moderator: Moderatorzy
-
- Nowicjusz
Re: Biedronka
U mnie też nie było pizzy BG jakiś czas, ale wczoraj widziałam ją - jak potrzebna mi była to nie było :-(
Może to jakieś chwilowe braki były.
Może to jakieś chwilowe braki były.
Od dzisiaj w Biedronce pizza, makarony i biszkopty. Jutro lecę zrobić trochę zapasów zanim znowu znikną 

Także bezglutenowe lody Symfonia w 3 smakach oraz bezglutenowe krówki
Wiecie może coś na temat herbaty Ramsey earl grey z cytryną, która jest dostępna w biedronce?
Jestem na diecie bg już od jakiegoś czasu a nadal się nie czuje zbyt dobrze, ostatnio zastanawiam się czy to nie od którejś herbaty którą pijam, ponieważ czytałam iż herbaty aromatyzowane też mogą zawierać śladowe liości glutenu w dodawanym aromacie.
Jestem na diecie bg już od jakiegoś czasu a nadal się nie czuje zbyt dobrze, ostatnio zastanawiam się czy to nie od którejś herbaty którą pijam, ponieważ czytałam iż herbaty aromatyzowane też mogą zawierać śladowe liości glutenu w dodawanym aromacie.
Dziś w Biedronce kupiłam pralinki Baci Perugina - z gorzkiej czekolady z nadzieniem z orzechów laskowych, z napisem "produkt bezglutenowy". W małej tekturowej tubce są 3 czekoladki, cena 3,99 zł.
http://czarslodyczy.eu/slodycze-czekola ... ina-nestle
http://czarslodyczy.eu/slodycze-czekola ... ina-nestle

http://www.biedronka.pl/pl/product,id,6 ... tozy-410-g

Dobra ta pizza, ale trzeba jeszcze dodać własne dodatki, bo tak to jest tylko ten ser...
To prawda! Lepsza byla ta z szynką, ktorej od dawna u nas nue było :-(
W mojej Biedronce powiedzieli, że tej pizzy z szynką już od dawna nie ma i nie będzie.
Już jej nie będzie? A ona jest lepsza niż ta 4 seryryska pisze:W mojej Biedronce powiedzieli, że tej pizzy z szynką już od dawna nie ma i nie będzie.

No właśnie:-( Myślałam że tylko czasowo jej mie ma...
Dzifki za informację:-)
Dzifki za informację:-)
Pizza z szynka znowu w Biedronce...ale jak się okazuje nie we wszystkich
Wczoraj byłam w pięciu i tylko w dwóch były ...

W Biedronce pojawił się nowy produkt ze znakiem przekreślonego kłosa - chruptusie Miami - grys kukurydziany ekspandowany w polewie z miodem, leży obok płatków kukurydzianych
moja dziewczyna zaopatruje się w Biedronce w pizzę, ale często brakuje tej bezglutenowej. Kupujemy też sosy do makaronu, wafle ryżowe z amarantusem, marmoladę (niestety często tej bezglutenowej nie ma w sprzedaży), kukurydziany makaron i szynkę dojrzewającą.
Piękne są tylko chwile...
pytanie o produkty biedronkowe
Hej!
Orientuje się ktoś, czy następujące produkty z Biedronki mogą zawierać gluten, nawet śladowe ilości (skład, czy zanieczyszczona linia produkcyjna glutenem):
- kiełbasa krakowska z szynki (Kraina Wędlin Nature)
- paluszki serowe Miami
Orientuje się ktoś, czy następujące produkty z Biedronki mogą zawierać gluten, nawet śladowe ilości (skład, czy zanieczyszczona linia produkcyjna glutenem):
- kiełbasa krakowska z szynki (Kraina Wędlin Nature)
- paluszki serowe Miami