Wakacje nad morzem - szukam
Moderator: Moderatorzy
Wakacje nad morzem - szukam
a czy ktos moze mi dac namiary na miejsca nad morzem polskim gdzie dostepna jest kuchnia bezglutenowa? Chodzi o wczasy dla dorosłych bezglutenowców...
- Jola-Gabrysia
- Forumowicz
wczasy nad morzem
KOŁO PRZYJACIÓŁ DZIECI NA DIECIE BEZGLUTENOWEJ
UL. RACŁAWICKA 24
LUBLIN TEL 081 533-05-68
organizuje wczasy nad morzem
UL. RACŁAWICKA 24
LUBLIN TEL 081 533-05-68
organizuje wczasy nad morzem

- Grażyna
- Aktywny Forumowicz
- Kontakt:
W lutym spędziłyśmy z Kingą tydzień w niedużym pensjonacie w Jastrzębiej Górze (niedaleko Władysławowa). Pokój okazał się być świeżo odnowiony, czysty (trochę się obawiałam co zastanę na miejscu, bo wybierałam miejsce z internetu). Właścicielka miła i "elastyczna". Nie dość, że gotowała tak jak potrzebowałyśmy (bez glutenu, bez jajek, bez mleka i jeszcze paru bez), to jeszcze zgodziła się na psa, bez dodatkowej opłaty. Twierdzi, że w sezonie również jest w stanie dostosować się do dowolnej diety. Co prawda do morza trochę dalej niż obiecuje na swojej stronie www.lachs.gda.pl, ale 4-letnie dziecko dojdzie bez marudzenia.
mama Kingi (6 lat) od ponad 4 lat na diecie
- MariuszO
- Aktywny Forumowicz
Zapraszam do nowo otwartego działu na forum pt. "Informator" :cheesy:
Znajdziecie użyteczne mam nadzieję, infromacje na temat - między innymi - wypoczynku.
Z drugiej strony jeżeli chcielibyście umieścić jakieś ogłoszenie dotyczące wyjazdów, wydarzeń, etc. - proszę o przesłanie mi tekstu, a natychmiast pojawi się on w odpowiednim dziale.
Znajdziecie użyteczne mam nadzieję, infromacje na temat - między innymi - wypoczynku.
Z drugiej strony jeżeli chcielibyście umieścić jakieś ogłoszenie dotyczące wyjazdów, wydarzeń, etc. - proszę o przesłanie mi tekstu, a natychmiast pojawi się on w odpowiednim dziale.