Restauracja "Oliwka" - supernews dla Warszawiaków!
Moderator: Moderatorzy
- Grażyna
- Aktywny Forumowicz
- Kontakt:
Zapraszam 18 maja na "Wolski Piknik Zdrowia". Odbędzie się w Parku Generała Sowińskiego w godz. 14.00 - 18.00. Nasze Stowarzyszenie będzie tam miało swoje stoisko (z ulotkami, z poradami dietetycznymi, będzie też degustacja produktów bezglutenowych). Więcej na stronie www.celiakia.org.plidka_7 pisze: I miło byłoby spotkać kogoś stąd...
- Katarzyna35
- Aktywny Forumowicz
Niestety "Oliwka" się zepsuła
Niestety...
Całkiem niedawno (ok. 2 m-cy temu) jadłam tam pizzę. Bardzo niesmaczna. Ciasto kluchowato-gumowate. Jeszcze gorsze niż z mrożonki (pamiętam jeszcze glutenowe:). Dodatki też nędznie - co do ilości i co do jakości.
Och, jak miło wspominam bezglutenową pizzę w Monachium, robioną na miesjcu....
Niestety...
Całkiem niedawno (ok. 2 m-cy temu) jadłam tam pizzę. Bardzo niesmaczna. Ciasto kluchowato-gumowate. Jeszcze gorsze niż z mrożonki (pamiętam jeszcze glutenowe:). Dodatki też nędznie - co do ilości i co do jakości.
Och, jak miło wspominam bezglutenową pizzę w Monachium, robioną na miesjcu....

- Małgorzata
- -#Moderator
Dzisiaj byłam pierwszy raz w Oliwce i teraz jestem pewna, że to nie był ostatni raz!!!
Nie wiem jak smakowała pizza na początku ( nie byłam jeszcze na diecie
) , ale ja byłam bardzo usatysfakcjonowana. Wiadomo, że ciasto nie smakowało jak glutenowe, ale na prawdę było dobre. Duży plus także za menu, jest sporo dań do wyboru + pasty można wybrać każdą z menu z makaronem bg.
Dla mnie ważna jest także obsługa, a ta jest obecnie w Oliwce rewelacyjna!!!
Nie wiem jak smakowała pizza na początku ( nie byłam jeszcze na diecie

Dla mnie ważna jest także obsługa, a ta jest obecnie w Oliwce rewelacyjna!!!