Jeśli się zastanawiacie co to za pierogi to są to te pierogi, które są w sprzedaży w pewnej Krakowskiej restauracji i którymi wiele osób się tu na forum zachwyca.
Odpowiedzieli, że nie mogą dostarczyć paczką pierogów ale mogą dostarczyć je do supermarketów, które są zaopatrywane w ich inne suche produkty!!!
Pozostało więc tylko znaleść supermarket. Udałem się więc do nowego supermarketu w Krakowie w borku fałęckim przy rynku fałęckim o nazwie “Market Point”. Supermarket był wtedy nowiutki a menadżer był bardzo uprzejmy i zgodził się bez problemu abym zamówił u niego około 16 opakowań pierogów, każde bodajże po około 6,5 zł.. co wyszło ok 100 zł.
I około tydzień póżniej ''voila'', miałem masę pysznych pierogów, które podają w restauracji.
Menadżer ten podał mi wtedy swój numer telefonu.
Było to jakiś czas temu, ale jeśli ktoś jest zainteresowany i ma blisko zawsze mogę podać numer w wiadomości lub w poście, o ile tel nadal aktualny lub można poprostu podjechać i zagadać do ekspedientek i poprosić menadżera.
Może jest to kwestia umówienia się na forum, żeby zakupić kilkanaście paczek na raz dla kilku osób albo by kilka osób w ciągu kilku dni zgłosiło się do sklepu po swoją część. Data ważności to bodajże kilka dni może tydzień lub dwa.
Zapewne jest możliwe też, że są inne sklepy, które by się zgodziły.
Poniżej ankieta można zaznaczyć dowolne pola