Hotel Ziemowit Ustroń - Omijajcie z daleka
Moderator: Moderatorzy
-
- Bardzo Aktywny Forumowicz
Hotel Ziemowit Ustroń - Omijajcie z daleka
Jak w temacie. Byłam z synem w wakacje. Pomimo iż Hotel widnieje w bazie u Wojewody iż przestrzega diety bg na miejscu okazało się, że nie mają o niej pojęcia. Na stole znajdowałam drożdżówki pszenne, chleb żytni, musli owsiane itp. Po kolei szkoliłam a to kuchnię a to panią od żywienia co możemy a co nie. Tylko oni nawet nie potrafili czytać składu produktów. To nic, że na dzień dobry usłyszałam, że takich produktów w Ustroniu nie ma. Oczywiście były bo i Lidl, i Biedronka a do tego Rossman a w nim chleb bg, ciastka, batony itp. Omijajcie ten Hotel bo tylko zdrowie można w nim stracić i nerwy przy okazji
Dwa bezglutki - mama i syn
Kocham Cię Tymeczku. Dziękuję za każdy dzień bycia razem.

-
- Aktywny Forumowicz
-
Oczywiście, że wiedzieli nawet na skierowaniu było napisane dieta bg osoba dorosła i dziecko. Rezerwowałam w kwietniu więc sporo czasu mieli aby się przygotować. Do domu powrót odpadał bo pieniądze i tak by przepadły. Oczywiście chciałam zwrotu ale ... No nic sprawę skierowałam do Wojewody Śląskiego ponieważ to był wyjazd z dofinansowaniem ze środków pfron (syn ma przyznaną niepełnosprawność). Zobaczymy czy coś zrobią w tej sprawie prosiłam o odpowiedź co postanowią.
Dwa bezglutki - mama i syn
Kocham Cię Tymeczku. Dziękuję za każdy dzień bycia razem.

-
- Aktywny Forumowicz
-
- Aktywny Forumowicz
-