Biedronka
Moderator: Moderatorzy
Re: Biedronka
Brałem z ostatniego pudła, a obok były 4 puste, dlatego zasugerowałem się, że szybko mogą się skończyć. No chyba, że mają z czego dokładać
U mnie też szybko poszły. Zakupiłem 11 opakowań i został jeden karton a obok było pełno pustych:)
Anula80, kto nie śpi w nocy, śpi w dzień, dlatego dopiero o 17 dotarłam na to pole bitwy
a dziś nadal są, czyli dokładają.
kupiłam też chipsy jabłkowe z cynamonem- 1,99zł/opakowanie. uwielbiam je, szkoda że nie ma ich na stałe w ofercie.
a dziś nadal są, czyli dokładają.
kupiłam też chipsy jabłkowe z cynamonem- 1,99zł/opakowanie. uwielbiam je, szkoda że nie ma ich na stałe w ofercie.
Ja kupiłem kilka paczek tego makaronu
Leeloo pisze: kupiłam też chipsy jabłkowe z cynamonem- 1,99zł/opakowanie. uwielbiam je, szkoda że nie ma ich na stałe w ofercie.
Tak pyszne, moja corcia wczoraj jak bylysmy to sama sobie wziela i mowi "pyśne te cipsy mamo" i zjadla cala paczke, poczestowala mnie jedynie malym kawalkiem
.... żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi bo nie jesteś sam... Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil...
-
- Bardzo Stary Wyjadacz :)
A ja tych chipsów nie kupiłam, mimo że miałam je w ręce Nie wiedziałam czy są smaczne. Jak jutro jeszcze będą (a powinny być, bo dziś jeszcze było mnóstwo, tak samo jak i makaronu), to na pewno wezmę. Jak komuś się skończy makaron albo te chipsy, to zapraszam do Pruszcza
Nie ma ludzi zdrowych. Istnieją tylko niezdiagnozowani.
ja uwielbiam takie przekąski. przeliczając na gramy, cena jest zabójcza, ale na co dzień i tak płacę za nie więcej- podobne chrupki i to z różnych surowców są w Superpharmie (http://www.crispynatural.pl/ - brzoskwinka i jabłko z toffee moją miłością )
byłam dziś łącznie w 3 Biedrach i makarony nadal obecne
byłam dziś łącznie w 3 Biedrach i makarony nadal obecne
Uwaga, tuńczyk firmy CALVO też ma napis gluten free. Są dwie opcje: w oleju lub sosie własnym, cena to 7,99 (pierwsza strona ulotki)
celiakia od lutego 1996
Byłam koło siebie w dwóch Biedronkach. W jednej nie dostali makaronów a w drugiej załapałam się na ostatnie opakowanie makaronu Na całe szczęście u siostry na Nowym Dworze jeszcze były Nie ma jak pomoc rodzinki
Mama Ani zdiagnozowanej w 2008r.
-
Znalazłam dziś w Biedronce orzeszki arachidowe w czekoladzie i rodzynki w czekoladzie firmy Varmilla. Skład wydaje się w porządku, w dodatku jest informacja o alergenach, wśród których gluten nie jest wymieniony. Uwielbiam rodzynki w czekoladzie
Z makaronami to był istny szał - ja w Bielsku załapałem się tylko na dwa opakowania, a chciałem więcej
-
Zapraszam do Pruszcza, u mnie jest mnóstwo. Ale to też niedobrze, bo jak im nie zejdzie, to pomyślą, że w Pruszczu nie ma osób na diecie bg i następnym razem w ogóle nam nie dadzą
-
- Bardzo Aktywny Forumowicz
Ja żałuję, że nie mam spiżarki to bym większe zapasy zrobiła bo termin długi więc można potrzymać za taką cenę warto
Dwa bezglutki - mama i syn Kocham Cię Tymeczku. Dziękuję za każdy dzień bycia razem.
-
Od dziś można kupić frytki Aviko. Znalazłam na forum informację od producenta zamieszczoną przez noodle i znajdują się na liście produktów dla nas bezpiecznych. Kupujecie frytki tej firmy?
Ja kupuję, bardzo dobre produkty