Jest za to super krojona w kosteczkę szynka Linessa (tak jak boczek, który również jest bezglutenowy - podwójne opakowanie), idealna do makaronu, jajecznicy, czy nawet na pizze
Pojawiły sie paszteciki bez glutenu i laktozy 3 rodzaje drobowy, wieprzowy i szczypiorkowy są bardzo smaczne. Niestety nie są to produkty na stałe wprowadzone do oferty Lidla.
kaczmi pisze:Jest za to super krojona w kosteczkę szynka Linessa (tak jak boczek, który również jest bezglutenowy - podwójne opakowanie), idealna do makaronu, jajecznicy, czy nawet na pizze
Byłam dzisiaj i nie mogłam znaleźć... możesz zrobić zdjęcie opakowania, żebym wiedziała, czego dokładnie szukam?
kaczmi pisze:Jest za to super krojona w kosteczkę szynka Linessa (tak jak boczek, który również jest bezglutenowy - podwójne opakowanie), idealna do makaronu, jajecznicy, czy nawet na pizze
Byłam dzisiaj i nie mogłam znaleźć... możesz zrobić zdjęcie opakowania, żebym wiedziała, czego dokładnie szukam?
chciałam kupić parówki bezglutenowe w LIdlu, były one pakowane w dwa złączone opakowania, a teraz jest tylko jedno i brakuje napisu produkt bezglutenowy...co jest z tym lidlem.....????