Biedronka
Moderator: Moderatorzy
Re: Biedronka
A nie wiesz, czy jest oznaczenie, czy nadaja sie do odgrzewania w nich posilkow w mikrofali?
Ja dziś będę w Biedronce to zobaczę i dam znać. Pozdrawiamsandyy pisze:A nie wiesz, czy jest oznaczenie, czy nadaja sie do odgrzewania w nich posilkow w mikrofali?
Chciałam poinformować, ze pojemnik nadaje się do odgrzania w mikrofalisandyy pisze:A nie wiesz, czy jest oznaczenie, czy nadaja sie do odgrzewania w nich posilkow w mikrofali?

Dziekuuuuje
))!

drodzy państwo powiem więcej- można w nich mrozić i myć je w zmywarce 
*w mikrofali max 13minut przy mocy 600W

Bardzo proszęsandyy pisze:Dziekuuuuje))!

Ja swojego pojemnika, jeszcze nie odpieczętowałam, wiec nie wiem nic o umorzeniu, ale to dobra wiadomośćLeeloo pisze:drodzy państwo powiem więcej- można w nich mrozić i myć je w zmywarce

Jak byłam w Biedronce to ludzie pozrywali folie, pokradli małe sztućce a jak znalazłam karteczke to zaraz przeczytałam czy w mikrofali można odgrzac.Super takie akcje w Biedronce, czekam aż spadnie troszkę cena abym mogla zakupić jeszcze jeden

W Biedronce pojawiły się nowe wafle ryżowe błonnikowe firmy Sonko z wysoką zawartością błonnika, są dostępne z magnezem i z żelazem.
Ponadto pojawiły się wafle ryżowe firmy Good food w czekoladzie mlecznej i deserowej.
Ponadto pojawiły się wafle ryżowe firmy Good food w czekoladzie mlecznej i deserowej.
Adrian, czy te wafle błonnikowe nie mają wzmianki o śladowych ilościach?
Kiedyś faktycznie taka informacja miała miejsce, teraz mają znak przekreślonego kłosa.Leeloo pisze:Adrian, czy te wafle błonnikowe nie mają wzmianki o śladowych ilościach?
dlatego zapytałam, bo pamiętam jak się mocno nacięłam w szpitalnym sklepiku 
tak racja, właśnie byłam i potwierdzam, wafle ryżowe błonnikowe żelazo/magnez mają licencjonowany znak przekreślonego kłosa.

tak racja, właśnie byłam i potwierdzam, wafle ryżowe błonnikowe żelazo/magnez mają licencjonowany znak przekreślonego kłosa.
też je dzisiaj zakupiłam
poza tym polędwicę z Konspolu z licencjonowanym już znakiem
zakupiłam też chorizo - hiszpańskie, na opakowaniu napis gluten i przekreślony kłos
poza tym polędwicę z Konspolu z licencjonowanym już znakiem

zakupiłam też chorizo - hiszpańskie, na opakowaniu napis gluten i przekreślony kłos

Chodzi o te blonnikowe sonko czy jakies speszjal for biedro
? Sonko dzis jadlam, maja klosik z literka c
ale szalu te o smaku pizzy nie robia...

Tak takie normalne nie speszjal, w czarnych opakowaniach
jedne mają różowe wstawki, drugie niebieskie. I skoro pizzowe Cię nie zadowoliły, to te najzwyklejsze ryżowe styropiany pewnie też nie spowodują achów 

A.kupil mi jeszcze czochowe na jutro 
Szalu nie czuje

Szalu nie czuje