Biedronka
Moderator: Moderatorzy
Re: Biedronka
genialnie! w sam raz na święta 

-
- Bardzo Stary Wyjadacz :)
Czekolady Magnetic też produkuje Jutrzenka i też są przecenione. Nie mają napisu produkt bezglutenowy jak Goplana, ale skład jest w porządku
Nie ma ludzi zdrowych. Istnieją tylko niezdiagnozowani.
niestety Magnetic z całymi orzechami i migdałami mają wzmiankę o 'śladowych'
-
Szkoda, bo uwielbiam z orzechami. W piernikowej też coś było, tylko nie pamiętam, czy śladowe czy w ogóle w składzie. Kupiłam sobie za to białą. Dawno nie jadałam, a akurat mnie naszła ochota
Anula, sama sobie zrobisz z orzechami, na wypasie
albo ja zrobię, opakuję w tonę folii bąbelkowej i wyślę nad morze

-
Kurde, Ty to masz łeb, Leeloo
Przecież mam formę do lizaków, pełno silikonowych foremek różnych
i faktycznie sobie całe orzechy laskowe zatopię w czekoladzie
Dzięki

polecam się na przyszłość
ja też wyjmuję swoje silikony i zbieram tyłek do rzemiosła.

Witajcie!
Mam pytanie dotyczące owoców w syropie Sanello dostępnych w biedronce. Czy wykorzystujecie je bez problemu?? Skład np. Ananas plastry w lekkim syropie: plastry ananasa, woda, cukier, kwas cytrynowy - regulator kwasowości. Co o tym myślicie?? Albo brzoskwinie połówki w lekkim syropie: połówki brzoskwiń, woda, cukier, regulator kwasowości: E330???
Czy możecie coś podpowiedzieć, albo nakierować na bezpieczne bg tego typu produkty - sprawdzone przez Was.
Będę wdzięczna bardzo za odpowiedzi.
Pozdrawiam
Mam pytanie dotyczące owoców w syropie Sanello dostępnych w biedronce. Czy wykorzystujecie je bez problemu?? Skład np. Ananas plastry w lekkim syropie: plastry ananasa, woda, cukier, kwas cytrynowy - regulator kwasowości. Co o tym myślicie?? Albo brzoskwinie połówki w lekkim syropie: połówki brzoskwiń, woda, cukier, regulator kwasowości: E330???
Czy możecie coś podpowiedzieć, albo nakierować na bezpieczne bg tego typu produkty - sprawdzone przez Was.
Będę wdzięczna bardzo za odpowiedzi.
Pozdrawiam
w skladzie nie ma nic podejrzanego wiec, ja uzywam i jest ok 

.... żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi bo nie jesteś sam... Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil...
Basiag dzięki za wiadomość
.

-
W Biedronce pojawiły się lody koktajlowe Koral. Skład krówka-kukułka wydaje się być w porządku, z tym że trochę tam alkoholu, więc pewnie nie za bardzo dla dzieci. Były jeszcze kokosowe, ale nie czytałam. Poza tym bezpieczne są sorbety quatro sorbetto.
Wczoraj widziałam w pobliżu kas jakieś cydry jabłkowe w małych butelkach. Niestety, na butelkach nie było składu, tylko informacja, że może zawierać siarczany. Nie miałam czasu za bardzo się temu przyjrzeć, nawet nie zakodowałam nazwy firmy. Może ktoś wie coś więcej na ten temat?
Wczoraj widziałam w pobliżu kas jakieś cydry jabłkowe w małych butelkach. Niestety, na butelkach nie było składu, tylko informacja, że może zawierać siarczany. Nie miałam czasu za bardzo się temu przyjrzeć, nawet nie zakodowałam nazwy firmy. Może ktoś wie coś więcej na ten temat?
Hm.. chyba przegapiłam kilka produktów bg w biedronce od kiedy lidl jest tak blisko mnie. Muszę nadrobić.. Np. makarony. Nie jest to w sumie dla mnie problem większy, gdy ich nie ma, bo nigdy nie lubiłam makaronów wszelakiej maści, ale chyba skusiłabym się jakbym zobaczyła takie u siebie. Zawsze to kolejny produkt do podratowania. Wzięłam sobie do serca rady kilku kobietek forumowych i zaczęłam jeść więcej produktów, nawet tych, których nie znoszę
Poczekam na jakieś promocje, a jutro pójdę do biedry popatrzeć czy może przez czas mojej nieobecności doszły jakieś produkty nowe, np. to mleko bezlaktozowe.. 

W Biedronce pojawiła się kiełbasa śląska Konspolu paczkowana...w sam raz na grilla... 

U mnie jest od dawnaAdrian pisze:W Biedronce pojawiła się kiełbasa śląska Konspolu paczkowana...w sam raz na grilla...

Śląska z Konspolu, to chyba jeden z pierwszych produktów bg, jakie się w Biedronce pojawiły, jest tam, odkąd pamiętam...