Biedronka
Moderator: Moderatorzy
Re: Zakupy w biedronce
Proponowałbym jednak nie robić bałaganu, poprzedni wpis o Biedronce jest rozpoczęty w zeszłym roku, ale aktualizowany na bieżąco, lepiej żeby wątki dotyczące jednego sklepu były w jednym miejscu, tak łatwiej jest się zorientować w temacie.
Re: Biedronka
Dziś kupiłam w biedronce lody magnum na patyku w czekoladzie które opisane są jako bezglutenowe, są też soczki kubuś i też maja napis że są bez glutenu tylko cena trochę duża jak za tak małą butelkę.
Kupiłam również sok marchwiowo jabłkowo bananowy VITANELLA i wydaje mi się że też jest ok.(skład przeciery z marchwi,jabłek,bananów woda,cukier,regulator kwasowości-kwas cytrynowy i kwas jabłkowy,substancja wzbogacająca -wit.C,aromat) zastanawia mnie ten aromat. Firma która wyprodukowała ten sok to AGROS-NOWA czyli podlega pod Łowicz?-o ile dobrze kojarzę.
Co myślicie o tym soku? Pił go ktoś, jakie wrażenia?
Kupiłam również sok marchwiowo jabłkowo bananowy VITANELLA i wydaje mi się że też jest ok.(skład przeciery z marchwi,jabłek,bananów woda,cukier,regulator kwasowości-kwas cytrynowy i kwas jabłkowy,substancja wzbogacająca -wit.C,aromat) zastanawia mnie ten aromat. Firma która wyprodukowała ten sok to AGROS-NOWA czyli podlega pod Łowicz?-o ile dobrze kojarzę.
Co myślicie o tym soku? Pił go ktoś, jakie wrażenia?
-
- Bardzo Stary Wyjadacz :)
Nie piłam. Generalnie staram się unikać produktów, gdzie są aromaty niewiadomego pochodzenia, chyba że są wymienione jakieś alergeny. Można by napisać do Agros-Nova z pytaniem. Oprócz Łowicza mają jeszcze kilka innych marek
Nie ma ludzi zdrowych. Istnieją tylko niezdiagnozowani.
-
- Nowicjusz
- fotoamatornia
- Nowicjusz
a mnie po tych kabanosach bolał brzuch ;-/ i wstret mialam przez pare dni ...nie wiem czy trafilam na taka partie czy jakis inny skladnik mnie podrażnia, bo przeciez jest napisane ze bezglutenowe
-
- Bardzo Stary Wyjadacz :)
Od dziś do soboty w Biedronce kiełbasa śląska Konspolu w promocji 5,49zł/500g
Nie ma ludzi zdrowych. Istnieją tylko niezdiagnozowani.
-
- Bardzo Aktywny Forumowicz
pojeczałam po kabanosy kupiłam śląską
Będzie na sobotniego grilla 

Dwa bezglutki - mama i syn
Kocham Cię Tymeczku. Dziękuję za każdy dzień bycia razem.

Czy są te zielone makarony kukurydziane w Biedronce w Warszawie
Bo w mojej na osiedlu nie ma...

-
- Nowicjusz
W Jarocie są trzy Biedronki i w żadnej nie ma tych makaronów,a kiełbaska śląska więc grilla będzie można zrobić 

marchewka1 

czy serek mascarpone z biedronki jest odpowiedni do zrobienia tortu?
ja kiedyś robiłam, dodawałam go do bitej śmietany. Był bardzo dobry 

moi drodzy, krok milowy 

Jestem pełna podziwu
ale chyba trzeba kolejnego kroku milowego, aby dotarło do Biedronek w mniejszych miastach 

O Matko Boska:) Jestem w szoku!!! Ja chcę też coś takiego w mojej biedronce!!!! Chyba zagadam do naszej kierowniczki:)
- MONIKA SZYMAJDA
- Aktywny Nowicjusz
Było by super,gdybysmy mieli takie zaopatrzenie w naszych Biedronkach...