Biedronka
Moderator: Moderatorzy
-
- Bardzo Stary Wyjadacz :)
Re: Biedronka
Prędzej czy później do innych Biedronek też dotrze. Miejmy nadzieję, że to na stałe, a nie jednorazowo. Ale super, jak w Biedronce będzie można kupić chleb. Jeszcze prosimy o mąkę 

Nie ma ludzi zdrowych. Istnieją tylko niezdiagnozowani.
Brawo oby tak dalej 

Super! Choć cena troszkę mnie dziwi, o złotówkę wyższa, niż w Realu... Ale nie ma co wybrzydzać!
zawsze można wydrukować to zdjęcie, pójść do menadżera swojej Biedry i głośno komunikować, że "też tak chcemy". w kupie siła.
-
Wydrukowane
Teraz trzeba poszukać menadżera. Akurat na zdjęciu jest chleb mojej "ulubionej" ostatnio firmy, ale cóż nie narzekać, od czegoś trzeba zacząć 

Ja dziś też przeżyłam szok jak zobaczyłam ten chleb w moje biedronce(5tys.miasteczko ale biedronka super zaopatrzona). Co prawda moja bezglutka je chleb z bezglutenu a jak raz kupiłam ten królewski to stwierdziła że jej nie smakuje. Dziś była zachwycona że chleb dla niej można kupić w biedronce (oczywiście nie mówiłam że kiedyś go nie chciała jeść) i zjadła 3kromy. Super sprawa oby tylko nie na chwilę ten chleb.
a jakie to miasteczko??
A jakiej firmy w ogóle preferujecie chlebek bezglutenowy? Jestem początkująca i nie mogę znaleźć który tak naprawdę smakowałby mi. Chyba, że takie nie istnieją 

Anula i jak tam napastowanie menadżera? 
ja już widziałam w 4 Biedrach ten chleb, jest mięciutki, widać, że świeży. ale zobaczymy jak długo

ja już widziałam w 4 Biedrach ten chleb, jest mięciutki, widać, że świeży. ale zobaczymy jak długo
-
Zapomniałam zapytać u siebie, a poza tym to Balviten
Ale jak sobie przypomnę, to zapytam tak dla zasady. W małej Biedronce w Gdańsku nic nie słyszeli.
April, dla mnie wszystkie te kupne chleby są mało zjadliwe. Preferuję własne wypieki, ale jak już muszę zjeść kupny, to najbardziej mi smakuje Bezglutenu Bochenek świeży (zarówno jasny, jak i ciemny)
W ogóle w mojej Biedrze znowu pojawił się cydr
Chyba Desire się nazywa. Bardzo smaczny

April, dla mnie wszystkie te kupne chleby są mało zjadliwe. Preferuję własne wypieki, ale jak już muszę zjeść kupny, to najbardziej mi smakuje Bezglutenu Bochenek świeży (zarówno jasny, jak i ciemny)
W ogóle w mojej Biedrze znowu pojawił się cydr

-
Raz trafiłam na taki, który miał napis, że może zawierać gluten. To był chyba Sommersby. Na tych, które ja kupuję jest napisane, że to napoje alkoholowe z jabłek i że mogą zawierać siarczany czy siarczyny. Do tej pory nic mi po żadnym nie było. A wypróbowałam kilka
Na cydrze lubelskim już się pojawił napis, że jest bezglutenowy, więc jak masz obawy, to spróbuj najpierw tego. Ale w Biedronce jeszcze go nie było

A gdzie dostanę cydr lubelski? To o ten chodzi?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Cydr lubelski dostaniesz np. w Piotrze i Pawle, Almie, Delimie, Stokrotce, Realu, Tesco i naprawdę w wielu innych sklepach 

Cydr Lubelski jest dostępny praktycznie w każdym sklepie...ten chleb w mojej biedronce również jest...tylko, że kosztuję 6,49zł bodajże a w Realu jest chyba o złotówkę tańszy...