Wrocław
Moderator: Moderatorzy
- Małgorzata
- -#Moderator
Re: Wrocław
Witam,
Myślę, że można śmiało wykluczyć Restaurację "Folks" z listy.
Jeżeli ktoś nie jest grupą zorganizowaną (imprezą okolicznościową) to już tam nie zje.
Pozdrawiam:(
Myślę, że można śmiało wykluczyć Restaurację "Folks" z listy.
Jeżeli ktoś nie jest grupą zorganizowaną (imprezą okolicznościową) to już tam nie zje.
Pozdrawiam:(
-
- Nowicjusz
A ja polecam OBIADOMEK. jest to bardziej bar mleczny niż restauracja ale zawsze mają coś bezglutenowego, na miejscu i na wynos .Przepyszne pierożki, torty ciasta.Na ich stronie jest wszystko opisane co maja dla bezglutenowców. przesympatyczna właścicielka.
agasiechnice a nie wiesz, czy w OBIADOMKU używają skrobii pszennej bezglutenowej?
Z tego co wiem to używają mąki z firmy Schaer. Najlepiejsię dopytać. Mogło się coś zmienić.
Mama Ani zdiagnozowanej w 2008r.
Dzięki, na pewno tak zrobię 

Byłam wczoraj w OBIADOMKU, używają nadal mąki Schaera
Pan przyszedł i pokazał mi opakowanie. Do 20 grudnia można zamówić pierogi i ciasta na święta 

W ostatni weekend listopada odwiedziłam z przyjaciółkami Wrocław. Jadłyśmy w restauracji MY CORNER. Jedzenie było bardzo smaczne i pięknie podane, restauracja ma świetny wystrój i przemiła obsługę. I mogłam zjeść prawie to samo co koleżanki, ! W restauracji wiekszość potraw jest bezglutenowa i nic nie jest wtórnie zanieczyszczane mąką. Polecam! 

Natknęłam się przez przypadek. Ogłaszają się, że można zjeśc bezglutenowo i bez laktozy. Czy ta restautacja zgłaszała się do Stowarzyszenia? Może ktoś już jadł?
http://www.groupon.pl/oferty/dealbank_p ... 1-51523501
http://www.groupon.pl/oferty/dealbank_p ... 1-51523501
Mama Ani zdiagnozowanej w 2008r.
a Machina Organika na Ruskiej?
To ze smacznie to wiem, mówią, że bezglutenowo także.
To ze smacznie to wiem, mówią, że bezglutenowo także.
Edyta mama Nataszki (Celiaczki)
-
- Bardzo Stary Wyjadacz :)
Może mówią tak, bo jest moda? Lepiej dobrze sprawdzić, żeby sobie nie zaszkodzić
Nie ma ludzi zdrowych. Istnieją tylko niezdiagnozowani.
Raczej nie poszłabym do knajpy bez certyfikatu. Szkoda zdrowia.