Biedronka
Moderator: Moderatorzy
- uniaczek
- Bardzo Aktywny Forumowicz
Re: Biedronka
Agnisia7 schab pieczony już zjedzony. Nie miał przekreślonego kłosa, dla mnie wystarczającą gwarancją jest wyczerpujący opis składników z wymienionymi tłustym drukiem alergenami firmy ZM Henryka Kani. Schab w plastrach 100g produktu. Acha jeszcze informacja z przodu " bez glutaminianu monosodowego"
tak właśnie myślałam, że o ten ci chodzi, też czytałam jego skład i wydawał mi się w porządku. A kupujecie te kabanoski małe Henryka kani w biedronce? Kiedyś miały napis bg, a teraz go nie mają, ale ja cały czas je córce kupuję.
- uniaczek
- Bardzo Aktywny Forumowicz
Kupuję - syn ma 16 lat ,więc na raz je zjada. Daję mu do szkoły jak siedzi do 16.00. Pyszne też są Kani kabanosy wędzone Maestro 120g ,te starczają jako przekąska dla wszystkich. Bardzo je lubię..... 

-
- Bardzo Stary Wyjadacz :)
Po Maestro Sebę bolał brzuch
od tamtej pory nie kupuję

Nie ma ludzi zdrowych. Istnieją tylko niezdiagnozowani.
Mój synek po Maestro 3 dni chorował (przód i tył...) Od tego czasu produktów Kani nieopisanych jako bezglutenowe nie tykam...
A mi standardowo po Maestro nic nie jest... kupilam je tylko raz i skoro inni maja rewolucje to pozamiatane
nie kupie juz

-
- Forumowicz
Schab pieczony wymieniony wyżej jadłam dziś, mniam 

-
Od dziś do niedzieli jest rabat 20% na wszystkie makarony. Ciekawe czy na Sam Mills też 

Sam Mills także są w promocji!!! Ale uwaga, zmienili sztę graficzną!!!
ooo to by trzeba na zakupy się udać
naprawdę makarony inaczej wyglądają ?
naprawdę makarony inaczej wyglądają ?
-
- Nowicjusz
Może mieli jeszcze starą dostawę. Ja kupowałam w nowej kolorystyce i o mało nie przeoczyłam, dlatego napisałam o tym.
A są w biedronce takie dwie szynki nowe jedna z indyka druga z kurczaka Henryka Kani i w składzie tak samo jak w schabie pieczonym nie ma nic niepokojącego i bez glutaminianu monosodowego". CO sądzicie o takich produktach? MOżna podać dziecku?? Jakie jogurty w biedronce kupujecie?
A i jeszcze mam pytanie o kamyki arachidowe z biedronki one w składzie też nie mają nic niepokojącego, kupujecie je??
A i jeszcze mam pytanie o kamyki arachidowe z biedronki one w składzie też nie mają nic niepokojącego, kupujecie je??
-
Mojego syna po kabanosach Maestro Kani bolał brzuch, mimo że w składzie nic niepokojącego nie było, od tej pory unikamy produktów tego producenta
Jogurty bezpieczne to Zott, jeszcze jakieś z tymi figurkami, innych nie próbowałam.
Kamyki i rodzynki kupowałam, nic mi po nich nie było

Jogurty bezpieczne to Zott, jeszcze jakieś z tymi figurkami, innych nie próbowałam.
Kamyki i rodzynki kupowałam, nic mi po nich nie było

w Biedrze są Schoko Bonsy za mniej niż 6zł i duże pudełeczka Kinder czekoladek. No i jaja niespodzianki przy kasach