Biedronka
Moderator: Moderatorzy
Re: Biedronka
kiełbaska krakowska jest super ! U mnie w domu ostatnio najlepsza wędlina .
- salsamichal
- Aktywny Forumowicz
Wrzucanie zdjec to super pomysl 100x szybciej znajdzie sie produkt na polce
vita mancipio nulli datur, omnibus usu
witam wszystkich...
zmartwiła mnie nowina iż Bondi z biedronki już nie ma napisu bezglutenowy, to samo z śmietaną Olma BON CREME.. a na 100% był napis
zmartwiła mnie nowina iż Bondi z biedronki już nie ma napisu bezglutenowy, to samo z śmietaną Olma BON CREME.. a na 100% był napis
a ja bondi kupuję już odruchowo i nawet nie sprawdzałam ostatnio napisu, ale zonk:(
Ja juz jakis czas temu (sygnalizowalam na forum, ale nie uwierzono w ta szukajaca informacje
)
Olma nie ma napisu bg na jakimkolwiek smaku
Nie zal mi, bo nigdy nie jadlam, o

Olma nie ma napisu bg na jakimkolwiek smaku

Nie zal mi, bo nigdy nie jadlam, o

Sandy ale jak Olma nie ma - Olma ma jak najbardziej produkty bg, np Pierroty których zapas mam w lodówce, w dużych marketach tez ciągle są
Ty chyba kiedyś pisałaś o takich deserach śmietana + owoce w białych kubkach - napisu nie mają bo sprawdzam przy każdej wizycie
Bondi to inaczej monte, je to tylko mój mąż, ale ciekawe czemu sa bez napisu, czy prawdziwe monte też go utraci ?

Ty chyba kiedyś pisałaś o takich deserach śmietana + owoce w białych kubkach - napisu nie mają bo sprawdzam przy każdej wizycie
Bondi to inaczej monte, je to tylko mój mąż, ale ciekawe czemu sa bez napisu, czy prawdziwe monte też go utraci ?
Magda mowie o asortymencie Olmy dostepnym w Biedronce 

Wróciło mleko bez laktozy, teraz w kartonikach 0,5 litra 

tak ? a opakowanie takie samo ?
ja byłam wczoraj i nie widziałam, może jeszcze do mnie nie dotarło, i tak się zastanawiam po co mi taki mały karton
, chyba po to żeby śmieci więcej produkować, bo pewnie cena niewiele mniejsza
, z drugiej strony lepiej jak jest nawet i takie
ja byłam wczoraj i nie widziałam, może jeszcze do mnie nie dotarło, i tak się zastanawiam po co mi taki mały karton

Magda ale w BIEDRONCE je kupilas? 
Aarika ooooo to bardzo fajnie
bo z litrem to zawsze pod przymusem zuzywane.
Musze w koncu sprobowac

Aarika ooooo to bardzo fajnie

Musze w koncu sprobowac

tak Sandy, kupuję w biedronce bo w innym sklepie w moim mieście nie ma produktów tej firmy
w biedronce jest jeszcze deser orzechowy Olmy, tez opisany BG, taki w małym kubeczku
w biedronce jest jeszcze deser orzechowy Olmy, tez opisany BG, taki w małym kubeczku
Cholera, u mnie takich cudow nie ma 

- uniaczek
- Bardzo Aktywny Forumowicz
U mnie nigdy mleka i Olmy nie było również 

Ile kosztuje te mleko?
Gdyby rzeźnie miały szklane ściany, każdy byłby wegetarianinem.