skoro już wyciągamy starocie..to proszę podajcie mi link do syropu skrobiowego, syropu glukozowego, syropu słodowego..to chyba nie to samo?
pamiętam co nie co z ostatniego wertowania forum (bywam tu falami, kiedy mam kryzys
ale wolę się upewnić bo wszystko mi się miesza...
a wracając do octu...kiedy zaczynałam dietę był zabroniony, odkąd się dowiedziałam o tym że gluten nie przechodzi w destylacji spirytusu zaczęłam jeść musztardy, marynowane grzyby i warzywa oraz majonezy inne niż Winiary..zdarzyło mi się również pić bimber, ale to juz inna sprawa ;p wracając do wątku
to duży postęp, dzięki jednemu odkryciu znacznie rozszerza się paleta dostępnych dla nas produktów
tak samo było z glutaminianem sodu, który chociaż niezdrowy dla wszystkich nie jest glutenowy
i jeszcze raz dziękuję, że nie ignorujecie moich postów, wiem ze to może dla Was nudne odpowiadać po raz setny na te same pytania bo śledzicie forum od początku, ja jestem tu pół roku i dzięki wiedzy o np. serach Hochland i Danio, albo parówkach Indykpolu przeżyłam wakacyjne wyjazdy
jeszcze raz dziękuję wszystkim którym chce się tu pisać dla ludzi którzy dopiero zaczynają :*