poszukuje lakarza

Jak sama nazwa wskazuje...

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
agmuz
Nowicjusz
Nowicjusz

poszukuje lakarza

Post autor: agmuz »

witam
jakies 6 lat temu wykryto u mnie celiakie. stosowałam diete i właciwie nie czułam większej poprawy, poszłam wiec do innego lekarza ktory stwierdził ze to na tle nerwowym. teraz ponownie wróciły strszne bóle zołądka i .. poszukuje lakarza ( dobrego ) najlepiej w poznaniu . czy ktos mogłby mi polecić ???
Awatar użytkownika
vixi
Bardzo Aktywny Forumowicz
Bardzo Aktywny Forumowicz

Post autor: vixi »

i znowu polecam zrobić badanie na helicobacter skoro towarzyszą bóle żołądka - typu ścisk, kłucie, skopany żołądek - budzenie się z bólem , mdłości...takie są mniej więcej objawy...często występuje u celiaczków...
"...żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi - bo nie jesteś sam. Niech dobry Bóg zawsze cię za rękę trzyma..."
Awatar użytkownika
Agniesia
-#Administrator
-#Administrator

Re: poszukuje lakarza

Post autor: Agniesia »

agmuz pisze:witam
jakies 6 lat temu wykryto u mnie celiakie. stosowałam diete i właciwie nie czułam większej poprawy, poszłam wiec do innego lekarza ktory stwierdził ze to na tle nerwowym. teraz ponownie wróciły strszne bóle zołądka i .. poszukuje lakarza ( dobrego ) najlepiej w poznaniu . czy ktos mogłby mi polecić ???
Jeśli można to podaj proszę nazwisko lekarza, który stwierdził, że to na tle nerwowym.
Jeśli nie chcesz podawć ogólnie na forum, to poproszę w wiadomości prywatnej.
Na diecie od 24 maja 2004 roku
ODPOWIEDZ