witam
jakies 6 lat temu wykryto u mnie celiakie. stosowałam diete i właciwie nie czułam większej poprawy, poszłam wiec do innego lekarza ktory stwierdził ze to na tle nerwowym. teraz ponownie wróciły strszne bóle zołądka i .. poszukuje lakarza ( dobrego ) najlepiej w poznaniu . czy ktos mogłby mi polecić ???
poszukuje lakarza
Moderator: Moderatorzy
- vixi
- Bardzo Aktywny Forumowicz
i znowu polecam zrobić badanie na helicobacter skoro towarzyszą bóle żołądka - typu ścisk, kłucie, skopany żołądek - budzenie się z bólem , mdłości...takie są mniej więcej objawy...często występuje u celiaczków...
"...żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi - bo nie jesteś sam. Niech dobry Bóg zawsze cię za rękę trzyma..."
Re: poszukuje lakarza
Jeśli można to podaj proszę nazwisko lekarza, który stwierdził, że to na tle nerwowym.agmuz pisze:witam
jakies 6 lat temu wykryto u mnie celiakie. stosowałam diete i właciwie nie czułam większej poprawy, poszłam wiec do innego lekarza ktory stwierdził ze to na tle nerwowym. teraz ponownie wróciły strszne bóle zołądka i .. poszukuje lakarza ( dobrego ) najlepiej w poznaniu . czy ktos mogłby mi polecić ???
Jeśli nie chcesz podawć ogólnie na forum, to poproszę w wiadomości prywatnej.
Na diecie od 24 maja 2004 roku