Jak zrobić naleśniki na parze..
Moderator: Moderatorzy
- Rafal_tata
- -#Moderator
- Posty: 2660
- Rejestracja: śr 14 sty, 2004 13:31
- Lokalizacja: Kraków
Aaaaa.... czyli to przez Ciebie ta cała afera z pyłem wulkanicznym??? 

● Celiakia - FAQ ● Poczytaj, zanim zadasz pytanie ● SkoND kLiKaSH??? czyli jak pisać po polsku ● Wszędzie są jakieś zasady ● Wszystko o chorobie i Stowarzyszeniu
● Tata Kasi zdiagnozowanej w 2003 r.
● http://1procent.celiakia.pl/
● http://www.facebook.com/celiakia
● Tata Kasi zdiagnozowanej w 2003 r.
● http://1procent.celiakia.pl/
● http://www.facebook.com/celiakia
-
- Aktywny Forumowicz
- Posty: 351
- Rejestracja: sob 23 kwie, 2011 09:27
- Lokalizacja: W-wa Ursynów
Naleśniki to nie są, ale prawie
Miękki papier ryżowy jak najbardziej można go zrobić w parowarze. A potem zrobić sobie z tego sajgonki też na parze, albo na zimno.
Albo zrobić tak samo, ale z innej mąki, np. z mąki ziemniaczanej z gryczaną, ze skrobii kukurydzianej, albo jeszcze jakieś inne. Powodzenia
Oto metoda:
- http://youtu.be/9VLRGlko4Dg
- http://youtu.be/Fa3A2Ljl5AI
- http://youtu.be/A5AWxv1RVfw
A może papier ryżowy z patelni
- http://youtu.be/v5GXtPpftDs

Albo zrobić tak samo, ale z innej mąki, np. z mąki ziemniaczanej z gryczaną, ze skrobii kukurydzianej, albo jeszcze jakieś inne. Powodzenia

Oto metoda:
- http://youtu.be/9VLRGlko4Dg
- http://youtu.be/Fa3A2Ljl5AI
- http://youtu.be/A5AWxv1RVfw
A może papier ryżowy z patelni

- http://youtu.be/v5GXtPpftDs
Nietolerancja? Jasne, nazywa się Hashimoto...