śni mi się nieraz...
Moderator: Moderatorzy
-
- Nowicjusz
-
- Bardzo Stary Wyjadacz :)
Re: śni mi się nieraz...
Ostatnio mi się śniło, że jadłam kebaba. Jaka ulga, jak się okazało, że to był tylko sen
bo już myślałam, że nie udało mi się oprzeć pokusie. A swoją drogą, nie wiem skąd akurat kebab, wcale nie miałam ostatnio na niego ochoty

Nie ma ludzi zdrowych. Istnieją tylko niezdiagnozowani.
n z kolei czasem się śni że tarzam się w zbożu ;p ktoś ma jakiś pomysł na interpretację?;)
niczym ten buszujący z lektury 
rozumiem, żeby śniło się dzikie wpierniczanie glutenu, takie wołanie mózgu o swoją odstawioną uzależniającą trutkę. ale tarzanie? a robiłaś to kiedyś w realu?

rozumiem, żeby śniło się dzikie wpierniczanie glutenu, takie wołanie mózgu o swoją odstawioną uzależniającą trutkę. ale tarzanie? a robiłaś to kiedyś w realu?
-
Też mi się podoba ten sen z tarzaniem 

Ja równiez miałam ale to dlatego ze to podswiadomosc. Mam czesto horrory...gluten i objawy to jeden z nich. Mam tez inne jak spadanie w dół z wieżowca, czy scigajacy mnie bandyci..
ja czasami tylko pamietam
-
Wczoraj mi się śniło, że w przedszkolu syna próbowałam wszystkich ciast z glutenem
Podświadomość tak działa? Nie przypominam sobie, żebym za glutem tęskniła. Może wzięło się to stąd, że parę dni wcześniej po raz pierwszy od długiego czasu doleciał do mnie zapach świeżego pieczywa w sklepie 

-
- Aktywny Forumowicz
Wojna juz trwa ... 

- Anika78
- Aktywny Forumowicz
Niedawno śniło mi się,że zjadłam jagodzinkę,taką świeżutką...pachnącą...z kruszonką...
I miałam straszne wyrzuty sumienia,że jak,że co,że po takim czasie
Umęczyłam się w tym śnie strasznie i odczułam dużą ulgę,że to tylko sen,a potem długo śmiałam się z ,,koszmaru bezglutenowca'' 

Az mi slinka pociekla... 
A mi sie kilka dni temu snilo, ze... wynik wynik po gastroskopii wykazal nowotwor. Az sie obudzilam ze stresu. Ale widocznie naczytalam sie przed snem za duzo, nadinterpretacji sie nie doszukuje

A mi sie kilka dni temu snilo, ze... wynik wynik po gastroskopii wykazal nowotwor. Az sie obudzilam ze stresu. Ale widocznie naczytalam sie przed snem za duzo, nadinterpretacji sie nie doszukuje

-
Ostatnio mi się śniło, że Seba zjadł u sąsiadki pół bułki glutenowej. Ryczałam jak bóbr 

Anula, rozwalasz mnie tymi glutenowymi koszmarami 
a mi się od tygodnia śni...SZKOŁA. podstawówka, gimnazjum i liceum. non stop. pomieszane lata i ludzie. nie wiem o co chodzi.

a mi się od tygodnia śni...SZKOŁA. podstawówka, gimnazjum i liceum. non stop. pomieszane lata i ludzie. nie wiem o co chodzi.