Z czystym sumieniem mogę polecić CSK na Ligocie w Katowicach byłam tam 17 dni pełna diagnoza super lekarze, dosyć dobrzy dietetycy.
Moderator: Moderatorzy
No niestety, co poradzisz, że lekarze mają normalnych ludzi w d*pie.Gagata pisze:Ja trafiłam do szpitala w Katowicach na ul. Raciborskiej-OMIJAJCIE GO JEŚLI ŻYCIE WAM MIŁE! Miałam tam mieć zdiagnozowaną celiakię, ale niestety mówiłam lekarzom jakie mam dolegliwości: wmawiano mi anoreksję, potem bulimię, zafundowano mi konsultację psychiatryczną, psychologiczną, dermatologiczną, ginekologiczną i endykronologiczną po której pan dr stwierdził że chyba mam guzek na jednym płacie (mam go od 20-lat)powtórzył usg i stwierdził że tylko na starych aparatach wychodzą guzki, bo na nowych już nieNa koncu zrobili mi gastroskopie i kolonoskopie wykopali do domu bez diagnozy a w zaleceniach wypisali konsultację w różnych poradniach.Po 2-tygodniach odebrałam wynik w domu rozszyfrowałam go na necie i z powrotem do szpitala zapytać byłego lekarza prowadzącego o wynik, popatrzył dziwnie i niepewnie powiedział że to "chyba" celiakia oni podejrzewali to od początku ale badań w tym kierunku 0, poinformował mnie jedynie żebym sobie zrobiła prywatnie badania jak chcę wiedzieć co mi jest. Jedzenie tam nawet zdrowemu by zaszkodziło a co dopiero choremu, posiłki roznosiły salowe. Dietetyk w tym szpitalu to zbędna osoba.
Z czystym sumieniem mogę polecić CSK na Ligocie w Katowicach byłam tam 17 dni pełna diagnoza super lekarze, dosyć dobrzy dietetycy.