ŚLĄSKIE CELIACZKI
Moderator: Moderatorzy
- vixi
- Bardzo Aktywny Forumowicz
ŚLĄSKIE CELIACZKI
Śląskie celiaczki proszę o wpisywanie się, zawsze może się to nam do czegoś przydać - choćby do wymiany informacji - a nawet spotkań - może wybiegnę w przyszłość ale na drugi dzień celiakii możemy się skrzyknąć i jechać wszyscy jedną paczką - na razie znam Bogusię i serdecznie pozdrawiam...a reszta proszę się ujawnić 

"...żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi - bo nie jesteś sam. Niech dobry Bóg zawsze cię za rękę trzyma..."
Witam i pozdrawiam!
Ja nie jestem ze Śląska, ale często tam bywam ze względu na to że mam tam teściową.
Ale znam ciekawą rodzinkę w waszych okolicach, o ironio piekarnia rodzinna z najpyszniejszymi wyrobami cukierniczymi i dwójka dzieci z celiakią #-o
Jeśli nie macie nic przeciwko, to często będę zaglądać na Wasz wątek.
Ja nie jestem ze Śląska, ale często tam bywam ze względu na to że mam tam teściową.
Ale znam ciekawą rodzinkę w waszych okolicach, o ironio piekarnia rodzinna z najpyszniejszymi wyrobami cukierniczymi i dwójka dzieci z celiakią #-o
Jeśli nie macie nic przeciwko, to często będę zaglądać na Wasz wątek.
mamuśka Mariuszka
Meludję się ja - śląska bezglutka z Katowic.
Z forum i osobiście znam Bogusię
Myślęm że fajnie by było kiedyś się spotkać na żywo.
Z forum i osobiście znam Bogusię

Myślęm że fajnie by było kiedyś się spotkać na żywo.
Polskie Stowarzyszenie Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej
Na diecie od stycznia 2006
Na diecie od stycznia 2006
Witajcie śląskie celiaczki,moja córka-Monika zalicza się do tegoż grona:)Osobiście znam Bogusię i jej córcie .Szkoda,że tak mało bywam w TPD w Katowicach ,pewnie wtedy poznałabym osobiście Vixi i Olę*.Przy okazji wyjazdu Moniki na kolonie zobaczyłam trochę celiaczków z naszych okolic.A co do przyszłorocznego Dnia Celiakii choćby nie wiem co to chcemy jechać całą rodzinką.Ze słyszenia znam jeszcze jedną osobę z Dąbrowy Górniczej-jest to synowa mojej koleżanki z pracy.
Mama 26-letniej Moniki,córka chora praktycznie od urodzenia.Zdiagnozowana celiakia 2004 r.wrzesień/październik.12 lat zabiegów o zdrowie dziecka...
- GosiaM
- Bardzo Aktywny Forumowicz
a może u roami w Ziębicach na takim bezglutenowym weekendzie można byłoby się spotkać?
- Moja córcia już 15! lat na diecie...
- Polskie Stowarzyszenie Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej
- Polskie Stowarzyszenie Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej