Gastrolog w Krakowie
Moderator: Moderatorzy
Gastrolog w Krakowie
Witam serdecznie na Forum. Jestem tutaj nową osobą. Widzę wiele ciekawych tematów. Zwracam się z prośbą o namiary na jakiegoś dobrego lekarza w Krakowie. Znalazłam na forum polecanych lekarzy, ale tylko dla dzieci, a mnie interesuje lekarz dla dorosłych. Z góry dzięki z wszelkie informacje 

Ania, jeśli chodzi o cekiakie to w Krakowie zajmuje się celiakia u dorosłych lekarka w szpitalu na Śniadeckich , na gastrologii, zapomniałam jak się nazywa chyba Wcisło jak chcesz sprawdzę, ale żeby sie do niej dostać trzeba mieć skierowanie do poradni gastrologicznej i jeszcze tam powiedzieć, że chodzi o celiakie.
Lekarz dla osoby dorosłej
W Szpitalu klinicznym nr 1 własnie w Zabrzu od niedawna funkcjonuje poradnia dla "starszych" chorych na celiakie, prowadzi ją profesor Krystyna Karczewska. Jeżeli masz namiary to próbuj a jeżeli nie to skontaktuj się ze mną.
Przepraszam, że nie odpisałam długo nie wchodziłam na forum, jutro Ci napiszę czy na pewno lekarka tak się nazywa bo zupełnie zapomniałam. Trudno mi powiedzieć jaka ona jest bo u mnie wykluczono w końcu celiakię, więc nie mam już z nią kontaktu ale jakaś inna dziewczyna z forum ją polecała i jest u niej pod stała kontrolą.
-
- Forumowicz
Rowniez polecam lekarzy z kliniki na Sniadeckich. Oprocz dr Wcislo leczyl tam rowniez dr Skulina, ktorego ja osobiscie uwazam za geniusza
Na celiakie zachorowalem okolo 2 lata temu i przez pierwszy rok nikt nie mogl ustalic co mi jest. Najbardziej wkurzyl mnie lekarz z ul. Dlugiej - szczerze go odradzam. Wymyslil sobie chorobe (bodajrze grzybice przewodu pokarmowego) i leczyl mnie na nia i co ciekawe nie tylko mnie tylko rowniez okolo 90%pacjentow
Po pol roku (albo roku) trafilem wlasnie do dr Skuliny i on dosc szybko zorientowal sie co mi jest. Jak bylem u niego w szpitalu to przy okazji nasluchalem sie opowiesci o wielu osobach, ktore wyleczyl z wyjatkowo nietypowych chorob wiec naprawde go polecam (zreszta o dr Wcislo tez nasluchalem sie dobrych rzeczy
).
Problem jest tylko taki, ze dr Skulina juz nie pracuje w klinice na Sniadeckich tylko prowadzi prywatna klinike na ul. Kazimierza Wielkiego. Wizyta jak bylem ostatnio kosztowala 40zl, ale bylo to najlepiej wydane 40zl w moim zyciu. Tak przy okazji to gastrolog z Dlugiej bierze 90zl za wizyte i "leczenie grzybicy" wiec jesli ktos woli wybrac sie do prywatnego lekarza to szczerze polecam dr Skuline.

Problem jest tylko taki, ze dr Skulina juz nie pracuje w klinice na Sniadeckich tylko prowadzi prywatna klinike na ul. Kazimierza Wielkiego. Wizyta jak bylem ostatnio kosztowala 40zl, ale bylo to najlepiej wydane 40zl w moim zyciu. Tak przy okazji to gastrolog z Dlugiej bierze 90zl za wizyte i "leczenie grzybicy" wiec jesli ktos woli wybrac sie do prywatnego lekarza to szczerze polecam dr Skuline.