Warszawa
Moderator: Moderatorzy
Sklep na Saskiej Kępie:-))))))))
Od soboty( przynajmniej wtedy to zobaczyłam hihi) na Saskiej Kępie w sklepie na S(dawna Elea)-zapomniałam dokładnej nazwy coś SYMPLY coś tam..przy Saskiej( autobus 507,509 przystanek "Stacja Krwiodawstwa, a 123 i 111 przystanek Zwycięzców/Saska)stoi taki regalik z prduktami bezglutenowymi.Najwięcej jest tam pieczywa( chleba, bułeczek,kajzerek,bagietek od groma),jest też na pewno bułka tarta i cos jeszcze( z bezgluten.pl).Nie przyglądałam się bardzo dokładnie bo nie miałam czasu ale jestem baaaaaaaaaaardzo zadowolona bo mam 1 minutkę do tego sklepu.Drugi też mam pod nosem czyli Almę ale tam ostatnio jakoś mało tego pieczywa,mąki czy bułki tartej nie ma, sa za to makarony.Moja córcia ostatnio upodobała sobie taki chlebek chrupki ,coś jak Wasa tylko bezglutenowy " leicht& locker" classic,który kupuję w Almie.Kosztuje niestety ok.10zł,ale ważne ze jej smakuje:-))))))
Pozdrawiam
Iza
Pozdrawiam
Iza
sklep z art. bezglutenowymi Tarchomin (Białołęka)
Witam, nasi klienci podsunęli nam myśl umieszczenia informacji na forum o naszym sklepie.
Mieści się na Starym Bazarku przy Porajów 1 paw. 41 (wejście od strony ujęcia wody oligoceńskiej, po lewej stronie alejki-przd sklepem tablica PRODUKTY EKOLOGICZNE, BEZGLUTENOWE itp.) Oferujemy produktu z firm: BEZGLUTEN, BALVITEN, GLUTENEX, SCHAR.
Staramy się aby każdy mógł kupić od reki, to co akurat potrzebuje-mamy osobny regał dla bezglutenowców. Pozdrawiam, Roger.
Mieści się na Starym Bazarku przy Porajów 1 paw. 41 (wejście od strony ujęcia wody oligoceńskiej, po lewej stronie alejki-przd sklepem tablica PRODUKTY EKOLOGICZNE, BEZGLUTENOWE itp.) Oferujemy produktu z firm: BEZGLUTEN, BALVITEN, GLUTENEX, SCHAR.
Staramy się aby każdy mógł kupić od reki, to co akurat potrzebuje-mamy osobny regał dla bezglutenowców. Pozdrawiam, Roger.

- Magdalaena
- -#Moderator
-
- Nowicjusz