Ełk
Moderator: Moderatorzy
- widzialem_jeza_cien
- Aktywny Nowicjusz
Re: Ełk
czyli ???imka pisze:W Ełku w Kauflandzie można znaleźć pare produktów bezglutenowych.

– To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...)
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.
EŁK bezglutenowe bezmleczne bezjajeczne wegetariańskie eko
witam, chciałabym poinformować, że w Ełku jest już sklep bogato zaopatrzony w artykuły bezglutenowe, a także bezmleczne, bezjajeczne, wegetariańskie i ekologiczne. Sklep Zdrowa Żywność ul. Chopina 4/1 Ełk na przeciwko cukierni. pozdrawiam 

-
- Nowicjusz
No niby jest bogato zaopatrzony tylko trzeba trafić na dostawe bo puzniej nie ma w czym wybierac a dostawy są we wtorek i tak co dwa tygodnie :
Proszę o stosowanie znaków interpunkcyjnych i zwrócenie uwagi na ortografię.
Proszę o stosowanie znaków interpunkcyjnych i zwrócenie uwagi na ortografię.
Ostatnio zmieniony pn 04 paź, 2010 23:05 przez monika19809, łącznie zmieniany 4 razy.
W Ełku jest sklep z żywnością bezglutenową - na Chopina, obok Poczty. Sklep się rozwija, Pani chętnie sprowadza produkty, o które poproszę.
Zaopatrzyć się można także w Kauflandzie, sklepie spożywczym w Galerii Tu i Tera oraz Bramie Mazur.
Ciężko wygląda współpraca z osiedlowym Lewiatanem, tam nie ma mowy o wpłynięciu na robione przez kierownictwo zaopatrzenie.
Brakuje mi w Ełku, piekarni bezglutenowej i bezpiecznego stoiska z wędlinami - ale się rozmarzyłam
O, zapomniałabym pochwalić Biedry - wędliny Konspol, makarony.
Zaopatrzyć się można także w Kauflandzie, sklepie spożywczym w Galerii Tu i Tera oraz Bramie Mazur.
Ciężko wygląda współpraca z osiedlowym Lewiatanem, tam nie ma mowy o wpłynięciu na robione przez kierownictwo zaopatrzenie.
Brakuje mi w Ełku, piekarni bezglutenowej i bezpiecznego stoiska z wędlinami - ale się rozmarzyłam

O, zapomniałabym pochwalić Biedry - wędliny Konspol, makarony.
-
- Nowicjusz
- zdrowa żywność nie znaczy że bezglutenowa niestety.katinka pisze:W Ełku piekarnia Fit Cake na Pułaskiego jeśli dobrze pamiętam i sklep ze zdrową żywnością niedawno otwarty na Mickiewicza:)
Mam tego świadomość, jednak sklep posiada podobno produkty bezglutenowe. Tak deklaruje na swojej stronie. Czy faktycznie tak jest sama się przekonam.t-malgorzata pisze:- zdrowa żywność nie znaczy że bezglutenowa niestety.katinka pisze:W Ełku piekarnia Fit Cake na Pułaskiego jeśli dobrze pamiętam i sklep ze zdrową żywnością niedawno otwarty na Mickiewicza:)
Sklep Spiżarnia niestety nie posiada zbyt szerokiego asortymentu bezglutenowego. Jeśli ktoś szuka mąk czy też gotowych mieszanek lub pieczywa to tego tam nie znajdzie.katinka pisze:Mam tego świadomość, jednak sklep posiada podobno produkty bezglutenowe. Tak deklaruje na swojej stronie. Czy faktycznie tak jest sama się przekonam.t-malgorzata pisze:- zdrowa żywność nie znaczy że bezglutenowa niestety.katinka pisze:W Ełku piekarnia Fit Cake na Pułaskiego jeśli dobrze pamiętam i sklep ze zdrową żywnością niedawno otwarty na Mickiewicza:)
-
- Nowicjusz
Witam,
Sklep Spiżarnia https://www.facebook.com/jedzzdrowo24/?ref=bookmarks cały czas poszerza swój asortyment.
Od 14 lipca posiadamy pieczywo (chleb,bułki) bezglutenowe oraz ciastka, wafle suche cukierki galaretkę w czekoladzie, bitą śmietanę itp.
Pojawiła się również bułka tarta i mieszanki mąk do wypieku chleba, ciasta i biszkoptów oczywiście wszystko bezglutenowe.
Jeżeli chodzi o mąki to jest największy asortyment w Ełku.
Wszystko czego nie posiadamy w swojej ofercie zamawiamy pod oczekiwania klienta.
Pozdrawiam
Sklep Spiżarnia https://www.facebook.com/jedzzdrowo24/?ref=bookmarks cały czas poszerza swój asortyment.
Od 14 lipca posiadamy pieczywo (chleb,bułki) bezglutenowe oraz ciastka, wafle suche cukierki galaretkę w czekoladzie, bitą śmietanę itp.
Pojawiła się również bułka tarta i mieszanki mąk do wypieku chleba, ciasta i biszkoptów oczywiście wszystko bezglutenowe.
Jeżeli chodzi o mąki to jest największy asortyment w Ełku.
Wszystko czego nie posiadamy w swojej ofercie zamawiamy pod oczekiwania klienta.
Pozdrawiam