Kalisz
Moderator: Moderatorzy
gdzie kupic
1.Plac Kilińskiego w tym ciągu bdynków gdzie jest Urząd Statystyczny-sklep spożywczy przy skrzyżowaniu z ul.Niecałą przy parku
2.Ul.Nie wiem jak sie nazywa ale obecnie idąc od Placu Jana Pawła II/od pomnika/ w kierunku ratusza taką wąską uliczką po lewej stronie jest sklep ze zdrową żywnościa i tam jest stoisko bezglutenowe.Po drugiej stonie tego sklepu jest duży sklep spozywczy
3.Na rogatce jest taki "Dom Handlowy" .Jest tam pod dachem kilkanaście sklepów i jeden z nich prowadzi artykuły bezglutenowe.
Powodzenia i smacznego
2.Ul.Nie wiem jak sie nazywa ale obecnie idąc od Placu Jana Pawła II/od pomnika/ w kierunku ratusza taką wąską uliczką po lewej stronie jest sklep ze zdrową żywnościa i tam jest stoisko bezglutenowe.Po drugiej stonie tego sklepu jest duży sklep spozywczy
3.Na rogatce jest taki "Dom Handlowy" .Jest tam pod dachem kilkanaście sklepów i jeden z nich prowadzi artykuły bezglutenowe.
Powodzenia i smacznego

Witaj.Wprawdzie jestem z Ostrowa Wlkp,lecz w Kaliszu leczę syna i idąc do szpitala na ul. Toruńską ,przy placu św.Józefa (za skrzyżowaniem)przed mostem ,jest sklep spożywczy i tam ostatnio znalazłam produkty b/g i pieczywo.Jeżeli mieszkasz w Nowych Skalmierzycach,to niedaleko masz też do Ostrowa Wlkp,a tutaj znajdziesz to co cię interesuje w Heliosie (były Megasam)Jest bardzo duży wybór.Przepraszam,iż nie podaję nazwy ulicy w Kaliszu, ale na tyle nie znam Kalisza z ulic.Życzę powodzenia w znalezieniu w/w sklepów. :=D>:
chcesz mieć przyjaciela-kup sobie psa
Poczytaj trochę Forum, zadaj sobie troszkę trudu
Znajdziesz tu wszystkie informacje.viewforum.php?f=3
viewforum.php?f=20
viewforum.php?f=22
viewforum.php?f=15
I na koniec:
search.php
viewforum.php?f=20
viewforum.php?f=22
viewforum.php?f=15
I na koniec:
search.php
Ostatnio zmieniony sob 08 kwie, 2006 09:27 przez kabran, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam. Po raz pierwszy jestem na tym-naszym forum. Od siedmiu lat jestem uzależniony od naszego chlebka. Lecz od niedawna mam dostęp do internetu. Chwilowo tylko pozdrawiam wszystkich przyjaciół tych małych i tych dużych. A jeśli chodzi o zakupy, to mam swój ulubiony sklep z żywnością bezglutenową w Kaliszu przy ulicy Nowy Świat 7. Fachowa obsługa i dużo nowości nawet na zamówienie , od cukierków po wędliny.