Katowice
Moderator: Moderatorzy
-
- Aktywny Forumowicz
-
- Aktywny Forumowicz
Ela5 pisze:Byłam w tym sklepie na początku czerwca,był otwarty.Czyżby się coś zmieniło?Pozdrawiam cieplutko.
nie,to ja mam stare info,bo ostatnim razem jak tam byłam to zamykano go,myślałam że już nie otworzą go

Ostatnio zmieniony pn 01 lip, 2013 09:20 przez tareczka, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam
W Katowicach na ulicy Piotrowickiej 25 (róg z Poleską) powstał mały ekologiczny sklep LUBCZYK, w charakterystycznej jasno drewnianej oprawie. Jestem współwłaścicielem oraz osoba cierpiąca na nietolerancje glutenu. Mamy bogata ofertę Bezglutenu i Schara. Cen szczerze mowić nie porównywałam jeszcze, mam nadzieje ze sa konkurencyjne. Zamówiłam nawet pierogi ruskie, kluski śląskie, kopytka i sama to tez próbowałam bo w żadnym sklepie nie widziałam takiej oferty. Całkiem smaczne. Mamy tez próbki demonstracyjnie makaronów ciastek i pieczywa. Mam nadzieje, ze dotrę do osób zainteresowanych jak nie, to będę miała co jeść w najbliższych miesiącach :-)
W Katowicach na ulicy Piotrowickiej 25 (róg z Poleską) powstał mały ekologiczny sklep LUBCZYK, w charakterystycznej jasno drewnianej oprawie. Jestem współwłaścicielem oraz osoba cierpiąca na nietolerancje glutenu. Mamy bogata ofertę Bezglutenu i Schara. Cen szczerze mowić nie porównywałam jeszcze, mam nadzieje ze sa konkurencyjne. Zamówiłam nawet pierogi ruskie, kluski śląskie, kopytka i sama to tez próbowałam bo w żadnym sklepie nie widziałam takiej oferty. Całkiem smaczne. Mamy tez próbki demonstracyjnie makaronów ciastek i pieczywa. Mam nadzieje, ze dotrę do osób zainteresowanych jak nie, to będę miała co jeść w najbliższych miesiącach :-)
Nowy sklep z żywnością bezglutenową w Katowicach!
Serdecznie zapraszam do nowego sklepu z żywnością bezglutenową - ul. Teatralna 6/1 Katowice
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Re: Katowice
W Galerii Katowickiej polecam odwiedzić sklep Organic - poziom nr 0. Wiele produktów Bezglutenu, Balvitenu i przede wszystkim firmy Schar. Z tego co wiem, do końca grudnia cały asortyment 20 % taniej. Gdy tylko jestem w galerii, schodzę na dół po coś do przekąszenia 

Nadal polecam sklepik TPD na Pocztowej, od lat tam kupuję, zamowiam tam wszystko przez telefon i czeka na mnie:) no i zawsze fachowe porady - sprzedaje osoba, ktora sama ma takie problemy jak my, a o taką zyczliwość trudno w "normalnym" sklepie. No i ceny niskie.
mają też super wędliny, zawsze świezutkie i prawdziwe ekologiczne jajka, też w dobrej cenie.
Bylam też raz na Teatralnej, nowy sklep, niby tanio ale oszukanno mnie:(
mają też super wędliny, zawsze świezutkie i prawdziwe ekologiczne jajka, też w dobrej cenie.
Bylam też raz na Teatralnej, nowy sklep, niby tanio ale oszukanno mnie:(
W sklepie na teatralnej nie robię systematycznych zakupów jednak kilka razy w miesiącu tam bywam. Zawsze bardzo miła obsługa, zorientowana i doradzająca. Dużo dobrego i sprawdzonego towaru, dobra lokalizacja. Możliwość zamawiania towaru, która bardzo często się przydaje. Ogólnie bardzo polecam. Słyszałem że ruszyła również sprzedaż internetowa sklepu na stronie internetowej. Nie miałem okazji testować ale na pewno spróbuje.
pozdrawiam
Mateusz
pozdrawiam
Mateusz
Zapraszam do sklepu http://www.sklepbezglutek.pl nie jest mój, ale bywam w nim i szczerze polecam.
apropo powyższej wiadomości, sklep on-line jest i działa coraz prężniej. www.sklepbezglutek.pl
jest nawet oferta uczestnictwa w zorganizowanych koloniach. Cena wyjazdu przyzwoita.
jest nawet oferta uczestnictwa w zorganizowanych koloniach. Cena wyjazdu przyzwoita.
Zapraszam do sklepu http://www.sklepbezglutek.pl nie jest mój, ale bywam w nim i szczerze polecam.