sklepy internetowe
Moderator: Moderatorzy
Re: sklepy internetowe
Witam,
Jest w sklepie również zdrowa żywność ale jest zaznaczona.
Napisałam tylko o żywności bezglutenowej i niskobiałkowej bo taka jest dla osobom na diecie bezglutenowej potrzebna.
A nazwę sklepu wymyśliłam bo sama jestem na diecie i kiedyś tak mnie nazywano:)
Pozdrawiam
Jest w sklepie również zdrowa żywność ale jest zaznaczona.
Napisałam tylko o żywności bezglutenowej i niskobiałkowej bo taka jest dla osobom na diecie bezglutenowej potrzebna.
A nazwę sklepu wymyśliłam bo sama jestem na diecie i kiedyś tak mnie nazywano:)
Pozdrawiam
-
- Bardzo Stary Wyjadacz :)
Jakoś żywność bezglutenowa nie jest wyraźnie zaznaczona. Taka nazwa do czegoś zobowiązuje. To tak jakbym otworzyła restaurację wegetariańską i miała w ofercie też dania mięsne, które byłyby WYRAŹNIE ZAZNACZONE jako dania mięsne
Nie ma ludzi zdrowych. Istnieją tylko niezdiagnozowani.
zgadzam się z Anulą. Przez coś takiego kupiłam kiedyś dużo produktów, które musiałam rozdać, bo okazały się potencjalnie glutenowe, mimo, że sklep był BEZgluta. Oczywiście nigdy więcej do tegoż sklepu nie zaszłam, mimo znakomitej oferty. Dla zasady.
-
- Nowicjusz
Zapraszam na promocję:Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
mgr inż. Nauk o Żywności Wioleta Zysk
-
- Nowicjusz
Zapraszamy do naszego sklepu:
Witam.
Zapraszamy na zakupy na Straganzdrowia.pl, gdzie znajdziecie Państwo produkty bezglutenowe i niskobiałkowe. W naszej ofercie z produktów bezglutenowych znajdą Państwo:
pieczywo, makarony, mąki, słodycze, przyprawy, dżemy, pasztety, produkty śniadaniowe i wiele innych. Specjalnie dla Państwa przygotowaliśmy różnorodne promocje o których będziemy informować na bieżąco na forum. Pierwsza z nich to 13% rabat na pierwsze zakupy w naszym sklepie aby otrzymać ten rabat należy zarejestrować się w naszym sklepie(10% rabatu) i wpisać w polu kupon rabatowy kod celiakia07 (3% rabatu).
Witam.
Zapraszamy na zakupy na Straganzdrowia.pl, gdzie znajdziecie Państwo produkty bezglutenowe i niskobiałkowe. W naszej ofercie z produktów bezglutenowych znajdą Państwo:
pieczywo, makarony, mąki, słodycze, przyprawy, dżemy, pasztety, produkty śniadaniowe i wiele innych. Specjalnie dla Państwa przygotowaliśmy różnorodne promocje o których będziemy informować na bieżąco na forum. Pierwsza z nich to 13% rabat na pierwsze zakupy w naszym sklepie aby otrzymać ten rabat należy zarejestrować się w naszym sklepie(10% rabatu) i wpisać w polu kupon rabatowy kod celiakia07 (3% rabatu).
-
- Aktywny Forumowicz
Ceny z kosmosu.
Ja zaopatruję się w Bezglutenowym Świecie przez internet. Najtaniej wychodzi jak kupuje się zestaw złożony np. z makaronu, mąki i kilku mixów. W zestawie maja niższe ceny.
-
- Bardzo Stary Wyjadacz :)
Bardzo dobre ceny ma Gfree24. Niedawno pierwszy raz u nich zamówiłam i jestem bardzo zadowolona
Nie ma ludzi zdrowych. Istnieją tylko niezdiagnozowani.
Różni producenci, różne produkty, chleb bezglutenowy, wędliny, kasze, sosy, zupy i słodycze
- http://www.friendlyfoodshop.pl/

ja zamawiałam z Beglu. wszystko super, dużo oryginalnych produktów jak wafle ziemniaczane czy batony sojowe..i jeszcze kubeczek dostałam 

Leeloo możesz podać link bo nigdzie nie mogę znaleźć na necie tego sklepu.
Edit. już znalazłam
Edit. już znalazłam

April, i jak, podoba się oferta? 

Większość firm nie znam z tego sklepu i boję się nowości
Brakuje mi Schara szczerze powiedziawszy bo jestem przyzwyczajona do ich mąk. A Ty polecasz produkty z tego sklepu?

Tak jak najbardziej. Ja właśnie uwielbiam nowości
dlatego długo się nie zastanawiałam i wzielam wszystko, czego nie uznalam
Jestem neofilem 
Fajne doświadczenie, wiele rzeczy ponownie bym zamówiła.

Fajne doświadczenie, wiele rzeczy ponownie bym zamówiła.