Poznań
Moderator: Moderatorzy
-
- Nowicjusz
- mamadwójki
- Aktywny Forumowicz
-
- Nowicjusz
- mamadwójki
- Aktywny Forumowicz
-
- Bardzo Stary Wyjadacz :)
Ale zależy, ile taki tort waży. Ja na 3 urodziny mojego syna zaszalałam (wiedząc, że będzie to ostatni tort urodzinowy w jego życiu na zamówienie) i za tort ze Sponge Bobem zapłaciłam ok 180 zł, jeśli nie więcej. Nie pamiętam dokładnie. Ważył chyba ponad 3 kg, z czego najcięższa była oczywiście ta cała masa na wierzchu w kształcie Sponge Boba właśnie 

Nie ma ludzi zdrowych. Istnieją tylko niezdiagnozowani.
-
- Nowicjusz
Re: sklepy bg w Poznaniu
beti pisze:w centrum Poznania sklep ze zdrową żywnością na ul.Podgórnej na przeciw Kupca Poznańskiego , większość chlebków i bułek na zamówienie, ale w podbramkowej sytuacji panie starają się coś wymyślić i im się udaje!!!!wiem, bo kilka razy nas uratowały .
telefon: 0 61 8526637
A centrum na podgornej i fredry:)
Poznań
Polecam sklepik Jabłuszko s.c. Wojtczak P.B.
osiedle Piastowskie 24 Poznań
61 875 56 38. Można tu nabyć trochę bezglutenowych produktów Glutenexu, choć wybór nie jest duży. Można zamówić produkty Glutenexu (dostarczane raz w tygodniu). Ja zamawiam ciasta i pierogi, bo nie muszę "pchać się" do centrum :-)
osiedle Piastowskie 24 Poznań
61 875 56 38. Można tu nabyć trochę bezglutenowych produktów Glutenexu, choć wybór nie jest duży. Można zamówić produkty Glutenexu (dostarczane raz w tygodniu). Ja zamawiam ciasta i pierogi, bo nie muszę "pchać się" do centrum :-)
Re: Poznań
w centrum miasta na placu Cyryla Ratajskiego, obok reastauracji, jest taki mały eko społem - coś nie coś tam mieli, ceny wysokie ale przy konieczności można podskoczyć 

Ten sklep jeszcze istnieje?????
Poznań Antoninek - po remoncie i zmianie nazwy z Milea na Stokrotka, można znaleźć wreszcie w Antoninku coś bezglutenowego!!!! Chleby, ciasteczka, mąkę i bułkę tarta z Bezglutenu!!!!
Witam,
szukam bezglutenowego sklepu ale z mięsem, szynkami... I tak, żeby ceny mnie nie powaliły z racji studiowania...
Wiem, że w ETC Swarzędz jest Tradycyjne Jadło, polecam - nie miałam "kosmosu" w brzuchu, a reaguje dość szybko na minimalną ilość glutenu/mleka.
Niestety jest to dość daleko, a szukam czegoś w centrum...
W ETC jest także Intermarche - tam jest dość duży wybór produktów bg, posiadają parówki bg, i szynki
szukam bezglutenowego sklepu ale z mięsem, szynkami... I tak, żeby ceny mnie nie powaliły z racji studiowania...

Wiem, że w ETC Swarzędz jest Tradycyjne Jadło, polecam - nie miałam "kosmosu" w brzuchu, a reaguje dość szybko na minimalną ilość glutenu/mleka.
Niestety jest to dość daleko, a szukam czegoś w centrum...
W ETC jest także Intermarche - tam jest dość duży wybór produktów bg, posiadają parówki bg, i szynki
Bezglutenowe wędliny w "normalnych" cenach możesz znaleźć w Lidlu (chyba największy wybór, nawet krojony w kostkę boczek bezglutenowy), Biedronce ("Konspol"), jak również dużych marketach.