Poznań
Moderator: Moderatorzy
sklepy bg w Poznaniu
w centrum Poznania sklep ze zdrową żywnością na ul.Podgórnej na przeciw Kupca Poznańskiego , większość chlebków i bułek na zamówienie, ale w podbramkowej sytuacji panie starają się coś wymyślić i im się udaje!!!!wiem, bo kilka razy nas uratowały . 
telefon: 0 61 8526637

telefon: 0 61 8526637
beti mama 9-letniej Ady z problemami dietetycznymi i 13-letniej Dagi z problemami dojrzewaj±cej nastolatki ; )
Znalazłam jeszcze jeden adres w Poznaniu:
KŁOS Sklep z Żywnością Bezglutenową Maria Matuszak
ul. 28 Czerwca 1956r. 150
61-525 Poznań
tel. 833-37-01
Po pracy pojadę go sprawdzić :-) Już sprawdziłam, mały wybór mają.
Byłam chyba we wszystkich sklepach w centrum i na Podgórnej i na Fredry, na Zeylanda też i muszę przyznać, że najtaniej i spory asortyment mają w tym ostatnim :-)
KŁOS Sklep z Żywnością Bezglutenową Maria Matuszak
ul. 28 Czerwca 1956r. 150
61-525 Poznań
tel. 833-37-01
Po pracy pojadę go sprawdzić :-) Już sprawdziłam, mały wybór mają.
Byłam chyba we wszystkich sklepach w centrum i na Podgórnej i na Fredry, na Zeylanda też i muszę przyznać, że najtaniej i spory asortyment mają w tym ostatnim :-)
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz
uwaga na przeterminowana zywność!!!
niestety w sklepie przy Zeylanda i w jego filii przy Żurawiej kilka razy natknęliśmy sie na przeterminowane produkty!
A oto tłumaczenie sprzedawców: "bo to nie schodzi...." Ręce opadają!
Nadal tam kupuję ale zawsze dokładnie sprawdzam daty i rachunek - bo "pomyłki" przy kasie na moją niekorzyść też się zdarzają.
To przykre...
A oto tłumaczenie sprzedawców: "bo to nie schodzi...." Ręce opadają!
Nadal tam kupuję ale zawsze dokładnie sprawdzam daty i rachunek - bo "pomyłki" przy kasie na moją niekorzyść też się zdarzają.
To przykre...

Żywność bezglutenowa - Plaza
Witam,
Duży wybór żywności bezglutenowej znajduje się w sklepiku ze zdrową żywnością w Plazie na Piątkowie. W asortymencie mają produkty kilku firm (również zagranicznych). Dużo makaronów (również do lasanii), spody do pizzy, ciasteczka, paluszki. Chlebów - kilkanaście do wyboru (z amarantusem, razowy, z nasionkami, ryżowy itp.). Sklepik sprzedaje również wędlinki ekologiczne, żywnośc z fruktozą itp.
Można płacić kartą powyżej 20 zł - ale w przypadku diety bezglutenowej to niestety nie problem
Duży wybór żywności bezglutenowej znajduje się w sklepiku ze zdrową żywnością w Plazie na Piątkowie. W asortymencie mają produkty kilku firm (również zagranicznych). Dużo makaronów (również do lasanii), spody do pizzy, ciasteczka, paluszki. Chlebów - kilkanaście do wyboru (z amarantusem, razowy, z nasionkami, ryżowy itp.). Sklepik sprzedaje również wędlinki ekologiczne, żywnośc z fruktozą itp.
Można płacić kartą powyżej 20 zł - ale w przypadku diety bezglutenowej to niestety nie problem

Ania mama Zuzi i Marcina
Zdrową żywność można kupić na stoiskach organic MARKET w
POZNAŃ PLAZA
ul. Kaspra Dróżbickiego 2 (obok PIOTRA I PAWŁA)
Maja również swoje stoiska w Warszawie.
POZNAŃ PLAZA
ul. Kaspra Dróżbickiego 2 (obok PIOTRA I PAWŁA)
Maja również swoje stoiska w Warszawie.
Ostatnio zmieniony sob 08 lip, 2006 18:25 przez Agniesia, łącznie zmieniany 2 razy.
Witam wszystkich,
chcialam polecić nowy sklep ze zdrową żywnością Zielone Pole w pasażu Apollo (koło kina Apollo) w Poznaniu. Mają duży wybór żywności bezglutenowej różnych firm-Schar, Glutano, Glutenex, Bezgluten. Wszystkie produkty można indywidualnie zamawiać w ilości, jakiej się potrzebuje.
A ceny są najniższe w Poznaniu :=D>: Gorąco polecam 
Sklep już nie istnieje
chcialam polecić nowy sklep ze zdrową żywnością Zielone Pole w pasażu Apollo (koło kina Apollo) w Poznaniu. Mają duży wybór żywności bezglutenowej różnych firm-Schar, Glutano, Glutenex, Bezgluten. Wszystkie produkty można indywidualnie zamawiać w ilości, jakiej się potrzebuje.

Sklep już nie istnieje
Ostatnio zmieniony śr 28 sty, 2009 21:08 przez Stefania, łącznie zmieniany 1 raz.
Blisko mojej pracy, dzieki za info. Musze to obadać 
Sprawdziłam i polecam.
Bardzo "elastyczny" sprzedawca, zamawia to co chce. Konkurencyjne ceny!!

Sprawdziłam i polecam.
Bardzo "elastyczny" sprzedawca, zamawia to co chce. Konkurencyjne ceny!!
Ostatnio zmieniony sob 08 lip, 2006 18:28 przez Agniesia, łącznie zmieniany 1 raz.