OSM Piątnica
Moderator: Moderatorzy
OSM Piątnica
Witam!
Uprzejmie informujemy, że żaden z wyrobów produkowanych w OSM Piątnica nie zawiera glutenu.
pozdrawiam Danuta Kulawczyk kier.lab
Uprzejmie informujemy, że żaden z wyrobów produkowanych w OSM Piątnica nie zawiera glutenu.
pozdrawiam Danuta Kulawczyk kier.lab
- madzialena
- Aktywny Forumowicz
a mąka ktora jest w biedronce? tzw maka skrobiowa z tapioki? myslicie ze ja miela w jednym mlynku z pszenna?
Ostatnio zmieniony pn 03 paź, 2011 12:49 przez Katiou, łącznie zmieniany 1 raz.
celiakia + Hashimoto
+ nietolerancja 36 produktów żywnościowych yeah
+ nietolerancja 36 produktów żywnościowych yeah
-
- Forumowicz
A to najświeższe informacje z OSM Piątnica Witam!
Bardzo dziękujemy za zainteresowanie naszymi produktami.
Infprmujemy, że żaden z wyrobów produkowanych w OSM Piątnica nie zawiera glutenu.
Bardzo dziękujemy za życzenia Świateczne i życzymy Pani pomyslności i wszystkiego dobrego w Nowym Roku.
kier.lab.Danuta Kulawczyk
Bardzo dziękujemy za zainteresowanie naszymi produktami.
Infprmujemy, że żaden z wyrobów produkowanych w OSM Piątnica nie zawiera glutenu.
Bardzo dziękujemy za życzenia Świateczne i życzymy Pani pomyslności i wszystkiego dobrego w Nowym Roku.
kier.lab.Danuta Kulawczyk
-
- Forumowicz
słuchajcie nie wiem co się dzieje, ale dziś zjadłam na śniadanie do placków trochę śmietany 36% piątnicy i ewidentnie źle się czuje!!! zdarza mi się to już drugi raz, ostatnio było to samo, ale że nigdy mi po tej śmietanie nic nie było to nie podejrzewałam jej o to, a tymczasem sytuacja się powtarza.
zauważyłam na dodatek dwie zmiany w mojej ulubionej śmietanie: 1)konsystencja - wcześniej była aksamitna, a teraz jak nabiorę łyżeczką to spaść z niej nie chce na placka, konsystencja jest mocno zagęszczona; 2) skład !!! wcześniej w owej śmietanie była jednie śmietana, a teraz na opakowaniu jest napisane: "Składniki dodatkowe: skrobia modyfikowana kukurydziana, substancja zagęszczająca - pektyna."
Niby skład nie powinien niepokoić, aczkolwiek zaniepokoił mnie, gdyż ja nie kupuję niczego co ma w składzie cokolwiek modyfikowane więc musieli zmienić ten skład to po pierwsze, a po drugie, dlaczego nagle źle się po niej czuję ???
napiszę do nich
zauważyłam na dodatek dwie zmiany w mojej ulubionej śmietanie: 1)konsystencja - wcześniej była aksamitna, a teraz jak nabiorę łyżeczką to spaść z niej nie chce na placka, konsystencja jest mocno zagęszczona; 2) skład !!! wcześniej w owej śmietanie była jednie śmietana, a teraz na opakowaniu jest napisane: "Składniki dodatkowe: skrobia modyfikowana kukurydziana, substancja zagęszczająca - pektyna."
Niby skład nie powinien niepokoić, aczkolwiek zaniepokoił mnie, gdyż ja nie kupuję niczego co ma w składzie cokolwiek modyfikowane więc musieli zmienić ten skład to po pierwsze, a po drugie, dlaczego nagle źle się po niej czuję ???
napiszę do nich