Napisałam kiedyś do nich z tym zapytaniem i otrzymałam osobistą odpowiedz od Pana Dyrektora d/s sprzedaży. Tak samo jest Danonem jogurty wszelakie ( oprócz tych z mussli oczywiście )
Pozdrowienia
Martyna
Moderator: Moderatorzy
Ja kupuję sosy z Łowicza. Nie ma w składzie nic niepokojącego, przynajmniej w tym słodko-kwaśnym, chińskim, bolońskim (te wypróbowałam). Moja mama kilkakrotnie latała wymieniać sosy z innych firm, bo nie byłyśmy pewne :mrgreen: Tak więc mam nadzieję, że nie będziez się po nich źle czuła. Mąki niet :cheesy:Joanna pisze:A co z sosami z Łowicza?
Dorcia, ale nie każdy ma na to czas. I nie każdy lubi na tyle przygotowywanie przetworów, żeby traktować to jako relaks.dorciap1975 pisze:a ja robię sama taki sos w słoiku,z papryki,ananasa,kukurydzy i pomidorów-teraz jest na to czas,bo cena papryki jest ok i pomidorów też-polecam,spróbujcie zrobić.
a co z octem w składzie?Martyna pisze:Witam - chciałam Wam powiedzieć że sosy w słoiczkach Uncle Ben`s są wolne od glutenu - można śmiało mieszać z ryżem i jeść
Napisałam kiedyś do nich z tym zapytaniem i otrzymałam osobistą odpowiedz od Pana Dyrektora d/s sprzedaży. Tak samo jest Danonem jogurty wszelakie ( oprócz tych z mussli oczywiście )
Pozdrowienia
Martyna