Witaminy Centrum
Moderator: Moderatorzy
Witaminy Centrum
Witam natknąłem się przypadkowo na informacje o witaminach Centrum, na stronie internetowej jest napisane, ze są bezpieczne dla osób na diecie bezglutenowej:
"Centrum
-może być zażywane przez osoby chore na cukrzycę
-nie zawiera sztucznych słodzików
-jest odpowiednie dla ludzi z nietolerancją glutenu"
Źródło: http://www.witaminy-centrum.pl/centrum_a-z.aspx
"Centrum
-może być zażywane przez osoby chore na cukrzycę
-nie zawiera sztucznych słodzików
-jest odpowiednie dla ludzi z nietolerancją glutenu"
Źródło: http://www.witaminy-centrum.pl/centrum_a-z.aspx
Ostatnio zmieniony pt 01 mar, 2013 16:07 przez Adrian, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Witaminy Centrum
Ja dzięki Wam forumowicze kupiłam w Grudniu 2013r witaminy CENTRUM i zażywam jej cały czas i nic mi po nich nie jest , pozatym na ulotce jest następująca informacja ,że jest odpowiednie dla ludzi z nietolerancją glutenu"
Polecam Bodymax Plus również jest bezglutenowy. 

Cenna wiadomość - dziękuje zapamiętam,że Bodymax nie zawiera glutenu. A jest jakaś informacja dla alergików na ulotce ?Adrian pisze:Polecam Bodymax Plus również jest bezglutenowy.
Nie ma.
Acha,a skąd wiesz zatem że nie zawierają glutenu ????Adrian pisze:Nie ma.
Ha ha a no stąd, że dostałem odpowiedź od producenta który mi odpisał że są bezglutenowe, poza tym na stronie Bodymaxu też jest napisane że nie zawierają glutenu. 

Acha...no to fantastycznie , ja przyznam się szczerze,że nie wchodziłam na stronę internetową Bodymaxu,zatem raz jeszcze dziękuje za informacje - skończę witaminy Centrum to kupię bodymaxAdrian pisze:Ha ha a no stąd, że dostałem odpowiedź od producenta który mi odpisał że są bezglutenowe, poza tym na stronie Bodymaxu też jest napisane że nie zawierają glutenu.

Te nowe witaminy MultiCODE są również bezglutenowe i lepiej się wchłaniają.
Super wiadomość, a skąd ta pewność,że są bezglutenowe ?Adrian pisze:Te nowe witaminy MultiCODE są również bezglutenowe i lepiej się wchłaniają.
Na stronie internetowej jest wiadomość link: www.multicode.pl/www/formula-dla-doroslych