Sponsor - portal bezglutenowy
Moderator: Moderatorzy
Sponsor - portal bezglutenowy
Witam, jestem w trakcie kończenia portalu na którym użytkownicy mogą znaleźć i dzielić się przepisami, opiniami o produktach bezglutenowych. Mogą znaleźć najbliższe restauracje i bazę produktów bezglutenowych oraz dzielić się nowinkami.
Jeśli są osoby które zechcą wesprzeć mój projekt proszę o pisanie na adres (wycięty przez moderatora) ...... bądź na forum w prywatnej wiadomości.
Pieniądze są zbierane na hosting oraz domene.
Pozdrawiam
Przyszedłeś tu na forum "w gości", chcesz kasy i jeszcze obrażasz gospodarza - wyjątkowa bezczelność. - tyle od moderatora
Jeśli są osoby które zechcą wesprzeć mój projekt proszę o pisanie na adres (wycięty przez moderatora) ...... bądź na forum w prywatnej wiadomości.
Pieniądze są zbierane na hosting oraz domene.
Pozdrawiam
Przyszedłeś tu na forum "w gości", chcesz kasy i jeszcze obrażasz gospodarza - wyjątkowa bezczelność. - tyle od moderatora
Ostatnio zmieniony wt 12 lis, 2013 15:47 przez Eighteen, łącznie zmieniany 3 razy.
Eighteen, UBOGI mówisz.. jesteś tu od wczoraj..tak?..a forum działa non stop od lat..to ciekawa opinia. nie wspomnę, że poruszany jest tu każdy możliwy temat związany i niezwiązany z glutenem.
szata graficzna? PFF. użytkownicy nie wchodzą tu, by oglądać obrazki i wzorki, tylko po to, aby szybko uzyskać konkretne i wiarygodne informacje. To nie jest pudelek.pl czy sklep internetowy, zeby mamić oczy grafiką, nie te progi. tu serwujemy WIEDZĘ.
szata graficzna? PFF. użytkownicy nie wchodzą tu, by oglądać obrazki i wzorki, tylko po to, aby szybko uzyskać konkretne i wiarygodne informacje. To nie jest pudelek.pl czy sklep internetowy, zeby mamić oczy grafiką, nie te progi. tu serwujemy WIEDZĘ.
Wchodząc tutaj odechciewa mi się szukania czegokolwiek jak widzę beznadziejną stronę z beznadziejnym forum. Dziekuje dobranocLeeloo pisze:Eighteen, UBOGI mówisz.. jesteś tu od wczoraj..tak?..a forum działa non stop od lat..to ciekawa opinia. nie wspomnę, że poruszany jest tu każdy możliwy temat związany i niezwiązany z glutenem.
Ja bym jeszcze doceniła bohaterstwo Eighteen - i jej poświęcenie - że naraziła się na takie przykrości mimo wszystko zaglądając tu do nas...Leeloo pisze:Eighteen napisał/a:
Wchodząc tutaj odechciewa mi się szukania czegokolwiek jak widzę beznadziejną stronę z beznadziejnym forum. Dziekuje dobranoc
i tym oto -jakże dojrzałym- komentarzem wątek można uznać za zamknięty.

To jest moje zdanie i ja się z nim zgadzam.
© Jan Tomaszewski
© Jan Tomaszewski
- Małgorzata
- -#Moderator
Eighteen - powtórzę to co napisałam w pierwszym poście:
przyszedłeś tu "w gości", chcesz kasy i jeszcze nas, gospodarzy, obrażasz. Zastanawiam się jakie będziesz podawać na portalu restauracje - pewnie te sprawdzone przez nas, z MENU BEZ GLUTENU. Bo chyba sam szkolić nie będziesz?
Zarówno nasza strona jak i forum nie są do zarabiania pieniędzy. Nie mamy tu wodotrysków i ultranowoczesnego layoutu, bo nie o to nam chodzi. My pomagamy ludziom.
przyszedłeś tu "w gości", chcesz kasy i jeszcze nas, gospodarzy, obrażasz. Zastanawiam się jakie będziesz podawać na portalu restauracje - pewnie te sprawdzone przez nas, z MENU BEZ GLUTENU. Bo chyba sam szkolić nie będziesz?
Zarówno nasza strona jak i forum nie są do zarabiania pieniędzy. Nie mamy tu wodotrysków i ultranowoczesnego layoutu, bo nie o to nam chodzi. My pomagamy ludziom.
Ostatnio zmieniony wt 12 lis, 2013 15:46 przez Małgorzata, łącznie zmieniany 1 raz.
Dawno nie spotkałam się z taką obcesowością. Obrażasz wszystkich ludzi, dla których to forum było wsparciem kiedy stawiali swoje pierwsze kroki w celiakii i diecie bez glutenu. Wiesz człowieku, tu nie chodzi o fajerwerki w wyglądzie. Ale o to, jakie treści można tu znaleźć. Wielu bezglutenowców darzy forum ogromnym sentymentem, bo dzięki forum powstało Stowarzyszenie, no ale co Ty możesz o tym wiedzieć... Forum to kopalnia wiedzy jedyna w swoim rodzaju. Jedyna i bezcenna, bo od lat tworzy ją mnóstwo ludzi.
Ostatnio zmieniony wt 12 lis, 2013 17:14 przez polla2, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Bardzo Stary Wyjadacz :)
To forum odkryłam na samym początku wprowadzania diety i byłam, i jestem nim zachwycona. A wygląd nie ma dla mnie znaczenia, chociaż uważam, że nic mu nie brakuje i nie odstaje od innych. Dla mnie liczy się wartość i zawartośćEighteen pisze:
Wchodząc tutaj odechciewa mi się szukania czegokolwiek jak widzę beznadziejną stronę z beznadziejnym forum. Dziekuje dobranoc

To, że coś jest pięknie opakowane, nie znaczy, że środek będzie równie interesujący. Oczywiście nie spodobało się Eighteen, bo kasa nie została przelana. Naiwnych tu nie znajdziesz