Pozycjonowanie w dużej mierze zależy od Ciebie, więc widocznie dobrze piszesz

Gratuluję
Zapytałam profesor o kwestię mąki, bo przyznam szczerze, że zawsze wierzyłam w to, że skrobia i mąka ziemniaczana to to samo, ale argumenty Twoje Gronkowcu do mnie przemawiały i zaciekawiły tematem.
Pani profesor (studiuję na wydziale, gdzie zajmują się również przetwórstwem spożywczym) powiedziała, że skrobia i mąka ziemniaczana to to samo. Na argument z inną technologią produkcji stwierdziła, że w sposób jaki opisałaś, że produkuje się mąkę ziemniaczaną produkuje się skrobię, a jeżeli nie poddaje się jej oczyszczeniu zostaje tam jakaś ilość minerałów, co mogłoby tłumaczyć zmieniony kolor i ciężar.
Natomiast nawet w tej teorii między tymi skrobiami jest różnica, taka mniej więcej jak między mąką pszenną typ 450, a mąką chlebową pszenną, która ma typ bodajże 750

.
Red Bob ma certyfikowaną mąkę ziemniaczaną?
I ją kupowaliście już mieszkając za granicą?

Jeśli tracisz pieniądze, nic nie tracisz. Jeśli tracisz zdrowie, coś tracisz. Jeśli tracisz spokój, tracisz wszystko. - Bruce Lee