Bardzo się cieszę i wszystkich serdecznie zapraszam. W tym tygodniu postaramy się podać szczegóły spotkania.
[ Dodano: Pon 24 Wrz, 2007 23:27 ]
Miło mi zaprosić wszystkich zainteresowanych
w sobotę 20 października na godz. 13.00 do Auli 2 Wydziału Żywienia SGGW (mapkę dojazdu podamy wkrótce) przy ul. Nowoursynowskiej na Ursynowie w Warszawie na
Konferencję na temat celiakii, pod tytułem: Celiakia - fakty i mity, podczas której:
-odbędą się ciekawe wykłady znanych specjalistów (lista nazwisk wkrótce) na temat choroby i diety, w tym szczególnie sporo miejsca zajmie temat dorosłych celiaków i tego jak żyć zdrowo z dietą (po wykładach dyskusja)
-zaprezentujemy literaturę dotyczącą celiakii dostępną w Polsce
-pokazana zostanie najnowsza metoda bezbolesnej gastroskopii wykonywanej za pomocą minikamery w kapsułce
-zaprezentujemy nasze Stowarzyszenie - będzie to wyjątkowa okazja aby spotkać się w gronie życzliwych sobie ludzi, zapisać do Stowarzyszenia, podyskutować o naszych wspólnych problemach itp.
Konferencja jest przewidziana w godzinach 13.00-16.00
O godz.
16.00 rozpoczniemy
Walne Zgromadzenie Członków Stowarzyszenia, na które zapraszamy zrzeszonych oraz wszystkich tych, którzy chcą się do nas zapisać - liczba miejsc nieograniczona
W pobliżu Auli w budynku uczelni znajduje się bar, w którym będzie można posilić się bezglutenowo

Jak nadmieniałam wcześniej dla przyjezdnych istnieje możliwość zarezerwowania niedrogiego noclegu - proszę o indywidualne info na pw.
Serdecznie zapraszamy!
[ Dodano: Pon 15 Paź, 2007 08:45 ]
Po więcej informacji na temat Konferencji zapraszam
tutaj