Spotkanie z dietetykiem i warsztaty kulinarne w Białymstoku
Moderator: Moderatorzy
Spotkanie z dietetykiem i warsztaty kulinarne w Białymstoku
Oddział Stowarzyszenia w Białymstoku zaprasza osoby na diecie bezglutenowej na cykl spotkań z dietetykiem panią Anną Kuczkin. Pierwsze porady dietetyczne połączone z warsztatami kulinarnymi na temat: “Wigilijne pierogi i…codzienne naleśniki” odbędą się w sobotę, 29 listopada 2014 w godz. 09:00- 12.00 w Szkole Inspiracji – Białystok ul. Kombatantów 7.
Prosimy o zgłoszenia na adres: bialystok@celiakia.pl do 27 listopada. W tytule wiadomości należy podać: warsztaty z dietetykiem – zgłoszenie – imię i nazwisko.
http://www.celiakia.pl/spotkanie-z-diet ... 9-11-2014/
Prosimy o zgłoszenia na adres: bialystok@celiakia.pl do 27 listopada. W tytule wiadomości należy podać: warsztaty z dietetykiem – zgłoszenie – imię i nazwisko.
http://www.celiakia.pl/spotkanie-z-diet ... 9-11-2014/
Re: Spotkanie z dietetykiem i warsztaty kulinarne w Białymst
Jak myślicie co mam zrobić? Zapisałam się na te warsztaty już 7 listopada, czyli na samym początku i dostałam potwierdzenie, a dziś otrzymałam maila, że jest tak dużo chętnych, że tylko osoby ze Stowarzyszenia mogą wziąć udział w warsztatach i jak się zapiszę do Stowarzyszenia to mogą wpisać mnie na listę rezerwową... A ja jestem zapisana do Stowarzyszenia... Dlaczego odział w Białymstoku może mieć złą informację? Bardzo się rozczarowałam, a tak bardzo czekałam
a warsztaty już jutro o 9tej...

- pleomorfa
- Bardzo Stary Wyjadacz :)
To trzeba do nich zadzwonić i wyjaśnić sprawę. 
Choć teraz to już troszkę późno.

Choć teraz to już troszkę późno.
Jeśli tracisz pieniądze, nic nie tracisz. Jeśli tracisz zdrowie, coś tracisz. Jeśli tracisz spokój, tracisz wszystko. - Bruce Lee
Napisałam maila do nich
nie wiedziałam, że jest gdzieś numer telefonu podany
napisałam od razu na forum,bo nie wiem, czy jutro iść zobaczyć, może mnie przygarną
czy sobie darować :p a ja wiecznie potrzebuję rad, ten typ tak ma 

musiała zajść pomyłka, szkoda, że wcześniej nie dałaś znać, na pewno by się wyjaśniło 

Ooo już się wyjaśniło
nie sądziłam, że ktoś dziś jeszcze odpisze, więc potrzebowałam Waszej dobrej rady
Odpisali, że jeśli jestem członkiem Stowarzyszenia to zapraszają
już nie ogarniam, ale dobrze wyszło 

uff
super, baw się dobrze i smacznie!