Zapraszamy na spotkanie dla osób z celiakią i na diecie bezglutenowej, które odbędzie się w Opolu 14.03.2015 (sobota) o godzinie 11.00 w Przychodni „Zdrowie”, ul. Oświęcimska 92A.
Program spotkania:
Informacje ogólne o Stowarzyszeniu, jego działalności i prowadzonych projektach.
Prezentacja dotycząca celiakii, chorób glutenozależnych, oraz dotycząca zasad diety bezglutenowej.
Omówienie objawów celiakii i dolegliwości współtowarzyszących.
Informacje o diagnostyce i leczeniu, prawa pacjentów w tym zakresie.
Słodki poczęstunek, kawa, herbata.
Spotkanie poprowadzi Ewa Kocowska- dyplomowany dietetyk
Wstęp wolny.
http://www.celiakia.pl/spotkanie-w-opolu-14-03-2015/
Spotkanie w Opolu – 14.03.2015
Moderator: Moderatorzy
Re: Spotkanie w Opolu – 14.03.2015
Planuję się pojawić. Jeśli tylko dostane wolne w pracy...
ja też planuję wpaść na spotkanie,mam wolne w pracy i mam nadzieję,że tak już zostanie i nikt mi tej soboty nie zabierze:)
Jeśli juz wspominamy o spotakaniu to może ktoś poleci mi dobrgo dietetyka w Opolu lub okolicy pozdrwaiam
też takiego szukam,bez skutku,ale spotkanie będzie prowadzone przez Panią dietetyk:)
Ja chodzę do Pani Iwony Wierzbickiej, zna sie na rzeczy, w sumie to ona zdiagnozowała u mnie celiakię i parę innych chorób i niedoborów. Dzięki niej w końcu wiem jak się prawidłowo odżywiać. Wiem też, że wiele ludzi jej nie poleca, 'hejtuje', ale dla mnie to osoba, która prowadzi mnie przez początki w mojej chorobie. I każdy kto do niej chodzi jest zadowolony.