Warsztaty dla członków Stowarzyszenia
Moderator: Moderatorzy
Mam pytanie dotyczące chleba, który był pieczony na warsztatach. Jeden był pieczony na bazie koncentratu ciasta chlebowego bezglutenowego, a drugi? ( ten wieloziarnsty?) Wydawało mi się że jest koncentrat ciasta wieloziarnisty z Bezglutenu, a w ofercie jest tylko koncentrat mąki wieloziarnistej. Pan z bezglutenu twierdzi, że to jest to samo co koncentrat ciasta chlebowego.
- madzialena
- Aktywny Forumowicz
- Posty: 262
- Rejestracja: pt 01 lip, 2011 14:05
- Lokalizacja: Częstochowa
18 lutego 2012 w naszej ulubionej pracowni gastronomicznej
Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW w Warszawie
odbyły się kolejne warsztaty kulinarne
pod hasłem
„Dieta bezglutenowa dla zaawansowanych”
Uczestnicy przygotowali i upiekli:
chleb owsiany,
pizze,
pączki,
muffinki
oraz bułeczki amarantusowe.
Wypieki udały się wyśmienicie,
były smaczne i pięknie wyglądały,
a cudowny zapach roznosił się wokoło
Mnie zdecydowanie urzekła pizza
Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW w Warszawie
odbyły się kolejne warsztaty kulinarne
pod hasłem
„Dieta bezglutenowa dla zaawansowanych”
Uczestnicy przygotowali i upiekli:
chleb owsiany,
pizze,
pączki,
muffinki
oraz bułeczki amarantusowe.
Wypieki udały się wyśmienicie,
były smaczne i pięknie wyglądały,
a cudowny zapach roznosił się wokoło

Mnie zdecydowanie urzekła pizza
