Przedstaw się :)

Jesteś nowy na forum?
Przedstaw siebie innym użytkownikom, zapoznaj się z instrukcją funkcji Szukaj.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
julcia
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: julcia »

witam wszystkich serdecznie obecnych na forum ;) :)

:mikolaj:
PANIUSIA69
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: PANIUSIA69 »

Witam wszystkich,wybaczcie jeśli moje pytania będą wydawały się śmieszne ale od ponad mc borykam się z dietą syna.Jest na 7 stałych lekach i zawsze coś nowego dochodzi.Gorąco wszystkich pozdrawiam.
mama trójki urwisów,najmłodszy z obciążeniem nietolerancji i dodatkowymi schorzeniami
agnieszka29
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: agnieszka29 »

witam wszystkich jestem tu nowa chociaż celiakie mam już ponad 6 lat :) : :mikolaj:
Iwcio
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Iwcio »

Witam wszystkich :) dołączam do grona osób na diecie bezglutenowej :)
PRECIZION
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

Post autor: PRECIZION »

no to sie przywitam i pozdrawiam celiakowych ziomali i ziomalki :)
Janka28
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Janka28 »

witam wszystkich :)
blaszanka
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: blaszanka »

Witam wszystkich Forumowiczów! Od dziesięciu miesięcy zmagam się z dietą synka ( 2 lata). Wiele się dowiedziałam z tego forum i mam nadzieję, że jeszcze wiele się dowiem od bardziej doświadczonych :)
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 2009 20:34 przez blaszanka, łącznie zmieniany 1 raz.
auralka
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: auralka »

Witam się :)
Mama 2,5 letniego Nikosia od ponad 1,5 roku na diecie bezmlecznej i bezglutenowej
emzet
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: emzet »

hej,
jestem nowy. Celiakię stwierdzoną mam od chyba już nawet 4 lat. Dużo fajnych rzeczy można z waszego forum wywnioskować. Dopiero niedawno tu trafiłem ale już sporo nowości się dowiedziałem. pozdrawiam,
Marcin
mika.t
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: mika.t »

Witam wszystkich, jestem nowa :D. Nazywam się Monika . Jestem na diecie bezglutenowej od 8 roku życia czyli to już 17 lat, i chociaż to tyle czasu to nadal mam całe mnóstwo pytań
Ais
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Ais »

Cześć,
jestem mamą 4,5 rocznego Artura. W maju 2008 zdiagnozowano u niego cukrzycę typu I, wczoraj wyniki wykazały celiakie. Jeśli ktoś z Was boryka się z podobnym zestawem proszę o kontakt - nie wiem co dalej. Czekamy na gastroskopię - czy jest możliwe że badania z krwi są błędne i to nie jest celiakia???
visconti
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: visconti »

Witam
Jestem mamą 6-letniej Laury, od 11 miesięcy na diecie bezglutenowej z diagnozą celiakii. Od samego początku śledzę informacje dotyczące diety na forum. Jestem bardzo wdzięczna za to, że Dzielicie sie Swoimi doświadczeniami z tymi, którzy zaczynają zmagania z początkowo trudną dietą, z licznymi wątpliwościami i licznym asortymentem przypadłości towarzyszących wszystkim chorym na celiakię.
Pozdrawiam serdecznie
:)
karolaMania
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: karolaMania »

witam:) jestem mama 3 letniej Kornelki chorej na celiakie. na diecie jest od prawie 2 miesiecy.dziekuje ze powstalo takie forum bo przynajmniej wiem co i jak robic zeby jej ulzyc!
Ulka
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Ulka »

Bardzo gorąco wszystkich witam. Dzięki waszej ogromnej wiedzy dowiaduję się wiele ciekawych rzeczy etc. Również cieszę się, że to forum istnieje. Mam nadzieję, że kontakty z Wami pozwolą mi nie czuc się hmm...aż tak osamotniona z moją "przyjaciółką" Celiakią :) . Już do niej się przyzwyczaiłam pomimo wielu niedogodności jakie ona mi/ nam przysparza. Będąc na studiach miło jest gdzieś wybrac się np na pizzę, a tu... ale nie ma co narzekac :) . Trzymajcie się cieplutko!!!
Gwardia
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Gwardia »

Witam wszystkich. Na imię mam Sławek i po ciężkich bojach z lekarzami od roku zaliczam się do grona duhring - manów. Pozdrawiam serdecznie.
ODPOWIEDZ