Witam wszystkich,wybaczcie jeśli moje pytania będą wydawały się śmieszne ale od ponad mc borykam się z dietą syna.Jest na 7 stałych lekach i zawsze coś nowego dochodzi.Gorąco wszystkich pozdrawiam.
mama trójki urwisów,najmłodszy z obciążeniem nietolerancji i dodatkowymi schorzeniami
Witam wszystkich Forumowiczów! Od dziesięciu miesięcy zmagam się z dietą synka ( 2 lata). Wiele się dowiedziałam z tego forum i mam nadzieję, że jeszcze wiele się dowiem od bardziej doświadczonych
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 2009 20:34 przez blaszanka, łącznie zmieniany 1 raz.
hej,
jestem nowy. Celiakię stwierdzoną mam od chyba już nawet 4 lat. Dużo fajnych rzeczy można z waszego forum wywnioskować. Dopiero niedawno tu trafiłem ale już sporo nowości się dowiedziałem. pozdrawiam,
Marcin
Witam wszystkich, jestem nowa . Nazywam się Monika . Jestem na diecie bezglutenowej od 8 roku życia czyli to już 17 lat, i chociaż to tyle czasu to nadal mam całe mnóstwo pytań
Cześć,
jestem mamą 4,5 rocznego Artura. W maju 2008 zdiagnozowano u niego cukrzycę typu I, wczoraj wyniki wykazały celiakie. Jeśli ktoś z Was boryka się z podobnym zestawem proszę o kontakt - nie wiem co dalej. Czekamy na gastroskopię - czy jest możliwe że badania z krwi są błędne i to nie jest celiakia???
Witam
Jestem mamą 6-letniej Laury, od 11 miesięcy na diecie bezglutenowej z diagnozą celiakii. Od samego początku śledzę informacje dotyczące diety na forum. Jestem bardzo wdzięczna za to, że Dzielicie sie Swoimi doświadczeniami z tymi, którzy zaczynają zmagania z początkowo trudną dietą, z licznymi wątpliwościami i licznym asortymentem przypadłości towarzyszących wszystkim chorym na celiakię.
Pozdrawiam serdecznie
witam:) jestem mama 3 letniej Kornelki chorej na celiakie. na diecie jest od prawie 2 miesiecy.dziekuje ze powstalo takie forum bo przynajmniej wiem co i jak robic zeby jej ulzyc!
Bardzo gorąco wszystkich witam. Dzięki waszej ogromnej wiedzy dowiaduję się wiele ciekawych rzeczy etc. Również cieszę się, że to forum istnieje. Mam nadzieję, że kontakty z Wami pozwolą mi nie czuc się hmm...aż tak osamotniona z moją "przyjaciółką" Celiakią . Już do niej się przyzwyczaiłam pomimo wielu niedogodności jakie ona mi/ nam przysparza. Będąc na studiach miło jest gdzieś wybrac się np na pizzę, a tu... ale nie ma co narzekac . Trzymajcie się cieplutko!!!